Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a pasiról ki szerez egy barátnőt egy világvégi putribol ahol szinte teljes a munkanélküliség, együtt élnek a pasi budapesti lakásában, a nő elhelyezkedni és hálás neki, de lényegében a nő tartja el a pasit aki csak teng leng?
Ebben is van valami mert az én világvégi de magyarországi nőm még a Camembert sajtról se tudta, hogy micsoda. Igaz annyira keletre lakott hogy a harmadik falu keletebbre már Ukrajna volt. A helyi kocsmában pult alól lehetett kapni az ukrán csempészcigit. Az egész falu azt szívta s nem lehetett mit tenni. Mondta is a nőm egész addigi életét ugy élte hogy alig volt olyan szobában ahol valaki jelenlévőt ne ismert volna. Ha betevedt a faluba egy idegen mindenki felhívott egymás után tíz embert, hogy financ a faluban s percekkel később már egy tábla se volt kint, hogy tojás túró stb eladó. Mikor elosszor bementem a helyi boltba eltorzult arccal kezelte a pénztáros a gépet s gondosan a kezembe adta a számlát. Mikor bementem a nőmel már kicsit jobb volt a helyzet. Utána mikor egyedül mentem nagy sugdolódzás támadt mögöttem. Innentől kezdve mikor mentem már zsebszamológéppel adtak össze...:)))
Szóval ez egy egész más világ főleg határszélen a kisvárosoktól is messze. És mégcsak nem is hibáztatom őket főleg azok a területek amik mégcsak nem is önálló községek hanem részei valaminek. Ők mesélik, fizetik a gepjarmuadót de abból nem kapnak vissza mást csak egy iskolabuszt mert még iskolara se kapnak pénzt...
Na igen, de a te döntésed volt, hogy ezzel a nővel akarsz együtt lenni. Amúgy meg felesleges erősíteni a vidék-Bp konfliktust, hidd el, hogy a vidékiek is furcsán néznek sokszor, amikor nálatok járnak. Én Szeptemberben jártam nálatok utoljára, és amikor hazaértem, már az előszobában bugyira vetkőztem, és vittem mindent mosni, mert annyira koszosnak érzem magam egy pesti túra után, mintha disznóólban jártam volna. Vizeletszag és kutyagumi mindenhol. Retkes a villamos, a busz, sokszor az emberek is. Beteg galambok, koszos épületeken koszos ablakok, hajléktalanok, kábítószeres kisebbségiek az utcán... Meg a legújabb, amit felfedeztem, és nem értem, az a sok elhagyott, kibelezett elektromos roller. Szóval, ne gondold, hogy annyira hanyatt esünk tőletek. Akik igen, azok meg oda mennek lakni, nem maradnak vidéken.
A butaságról meg annyit, hogy az utolsó pesti, aki nálunk járt, azt hitte, hogy a tyúk emlős állat.
Ehhez nem kell Pestre menni. Ismertem olyan vidéki gyereket akinek az anyja falu magányos férfiainak támogatásaibol élt, hogy finoman fogalmazzak, a gyerek meg az alatt a tévé előtt ült. Én azt hittem hogy a vidéki paraszt gyerektől fogok majd megtanulni egyet és mást, de ez szertefoszlott mikor közölte, van a fiú tehén, a lány tehén és a bika és az előző kettőt meg lehet fejni. Mondjuk nem lepődöm meg azokutan amiről mostanában szó van a tévében a nemeket illetően. Én viszont azért korábban ötös voltam általános iskolában biológiából És ez a tudásom azért adott annyit hogy ne higgyem azt hogy a tyúk emlős állat. El tudom képzelni hogy mit hisz akkor egy mai városi fiatal...
De ez nem feltétlenül vidéki és budapesti közötti ellentét ez részben azért is van mert a vidék elmaradottabb, egyfajta gyarmatként fejik őket gazdaságilag a közeli nagyvárosok vagy éppen Budapest. Ez nem rájuk nézve szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!