Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért költözzek, ha biztos munkanélküliség várna?
hosszú lesz,bocsi.
barátommal 3 éve vagyunk együtt.
az ország másik felében kapott munkát.együtt költöztünk oda.hiába kerestem,nem találtam semmit,még takarítónak sem kellettem.olyan ember vagyok,aki nem bírja a tétlenséget.már önkéntesnek ajánlottam magam helyekre,és úgyse...kínlódtam.5 hónap után nem bírtam már magammal,hazaköltöztem a szüleimhez,hamar kaptam munkát.
és most így élünk,távkapcsolatban,8 hónapja..ami meg ugyanúgy megvisel lelkileg:(
szeretné,ha visszaköltöznék hozzá.én nem ragaszkodok különösebben a jelenlegi munkámhoz/városhoz,de félek,hogy megint ugyanaz lenne.
a barátom meg nem hajlandó máshova menni,most be is iskolázták,úgyhogy nem is tudna a tanulmányi szerződés miatt.
ti mit tennétek?
N26
Tűrnék vagy szakítanék. A tanulmányi szerződés miatt megértem a barátod, amúgy gondolom kisebb városba költözött, ahol azért nem olyan könnyű munkát találni, de nem enged belőle...
De nem költöznék le és adnám fel az életem, ha véletlen fél vagy egy év múlva szakítotok, akkor meg mi lesz? Kezdheted újra az életed, ki tudja fél év múlva viszont lesz-e neked munka a szüleid városában. Nincs másik városban is az a cég, mint közös kompromisszum?
Mindkettőtöknek többet ér a munkahelye, mint a másik.
Kell ennél többet mondanom? Mármint a közös jövő lehetőségét illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!