Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon cinkes lenne ha kitartott barátnő lennék? Kiváncsi lennék a kitartott nők életére is h nekik hogy telnek a napjaik.
Én pénzelnélek ha vezetnéd a háztartást és jól éreznénk magunkat együtt! :)
24 F
"Megmondom őszintén h szánalmasnak is tartom az ilyet aki havi 50 ezerért képes megalázkodni, és ilyen munkát elfogadni érettseggivel vagy diplomával."
Hidd el, ha nem lenne munka, és Te is azért küzdenél egyik napról a másikra, hogy a családodnak jusson betevő falat egyik napról a másikra. Nyilván, érettségivel a kutya nem akar közmunkát végezni, de ha nincs más...? Én annak a híve vagyok, aki nem akar dolgozni, az tévedésből se tegye, mert csak akadályoz mindenkit. Találj magadnak egy címeres ökröt, aki eltart Téged, nem hinném, hogy a társadalom sokat veszítene azzal, hogy az ilyesfajta gondolkodású nőket inkább otthon tartja.
Utálom ezt a kitartott nő kifejezést...
Nekem anyukám háztartásbeli (nem kitartott!), és egyáltalán nem nézem le ezért. Kicsit lehordják őket ezeken az oldalakon... tudjátok, nem hemperegnek az ágyban 11-ig, hogy utána manikűr-pedikűr, fodrász és cukrászda a barinőkkel...
Anyukám vezette a háztartást, a konyhakertet, háziállatokat, felnevelt minket (nagyon sokat foglalkozott velünk, és ez meg is látszódott mindig), intézte a ház körüli gondokat. És még így is többet ugrált, mint apukám, aki dolgozik.
Anyukám például a családjának szentelte az életét... amiért hálás vagyok. És, ha megtehette, miért ne?
Én szeretnék folgozni, de mindenképpen olyan munkát szeretnék, amit otthonról is végezhetek, mert szeretném felnevelni a gyerekeimet.
Persze aki úgy fogja föl, hogy eltartott - igen, az a pasi pénzéért van otthon.
Ez is szerintem a társadalom hülye felfogása, hogy aki otthon mos, takarít, főz, neveli az 5 gyereket, intézi a ház körüli ügyeket, termeli a növényeket az nem dolgozik, csak otthon henyél a szappanoperák előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!