Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párotoknak az etelt rendszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotoknak az etelt rendszeresen kitálljátok és ő már csak leul es megeszi?

Figyelt kérdés

Mar a t*köm is kivan.

Sokszor volt mar vita emiatt

O elvarja h talaljak ki neki mindent es meg ha szukseges melegitsem is meg o meg mar csak leuljon enni!!

En pedig mar 100x elmondtam neki h erje be azzal hogy megfozom. Talalja ki maganak.

2023. ápr. 2. 18:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
77%
Most hívott a 18. század, kérik vissza a csávódat, kiszökhetett..
2023. jún. 19. 18:26
 32/38 anonim ***** válasza:
81%
A hároméves kisfiamnak szedem ki és melegítem újra az ételt, amíg ő partedliben ül és játszik a villával. Ha a férjem lenne ezen az értelmi- és igényszinten, erősen elgondolkoznék az életemen.
2023. jún. 19. 18:28
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondolod, hogy ő közös, meghitt étkezéseket szeretne, ahol NEKI ad valaki valamit?
2023. jún. 23. 14:51
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
33) gondolom, direkt nem érted a problémát azzal, ha egy felnőtt férfi ezt a kiszolglást elvárja a párjától :D
2023. jún. 23. 15:00
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
34 - Régen voltak családok, akik együtt ültek le enni, és az anya szedett mindenkinek.
2023. jún. 23. 19:57
 36/38 anonim ***** válasza:
35) igen, régen minden más téren is bevett dolog volt, hogy anya a család csicskája.
2023. jún. 24. 13:25
 37/38 anonim ***** válasza:
Ma is lehet ételt adni valakinek csak szeretetből.
2023. jún. 24. 16:55
 38/38 anonim ***** válasza:
30%
Ezt én se értem miért akkora hatalmas dolog, ha egy férfinak ez jól esik. Az én férjem is szereti, ha szedek neki, meg is teszem, mert örömet akarok neki okozni. Ettől még nem vagyok sem alsóbbrendű, sem a család csicskaja. 30/N
2023. jún. 24. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!