Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotoknak az etelt rendszeresen kitálljátok és ő már csak leul es megeszi?
Mar a t*köm is kivan.
Sokszor volt mar vita emiatt
O elvarja h talaljak ki neki mindent es meg ha szukseges melegitsem is meg o meg mar csak leuljon enni!!
En pedig mar 100x elmondtam neki h erje be azzal hogy megfozom. Talalja ki maganak.
"Sokszor volt mar vita emiatt"
Szakítanék, nem vagy az anyja és ő sem 3 éves már.
Nálunk csak én főzök, és igen, néha örülök ha így kikészíti. Van amikor inkább magamnak csinálom és van amikor én rakom össze neki. A gyerekek ételeit ő is és én is összerakjuk.
32F
Nem, ennyire nem szoktuk kiszolgálni a másikat, egyikünk se kisgyerek.
Mindketten szoktunk főzni a másiknak, de az adagot már mindenki magának szedi ki, hiszen nem vagyunk ovisok és gondolatolvasók sem, hogy tudjuk, pontosan mennyire éhes a másik.
Amíg továbbra is kiszeded neki az adagot, mint egy óvodásnak (bár nálunk már az oviban is mindenki magának szedett), addig nyilván nem lesz változás. Fejezd be és amikor problémázik, akkor beszélj vele ismét.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!