Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotoknak az etelt rendszeresen kitálljátok és ő már csak leul es megeszi?
Mar a t*köm is kivan.
Sokszor volt mar vita emiatt
O elvarja h talaljak ki neki mindent es meg ha szukseges melegitsem is meg o meg mar csak leuljon enni!!
En pedig mar 100x elmondtam neki h erje be azzal hogy megfozom. Talalja ki maganak.
Hát annyira mégse lehet ki t-köd ha továbbra is tálalod neki :D
Előbb utóbb éhes lesz és majd tálal magának, ha meg nem ,akkor legyen éhes :)
Egyoldalúan nem csinálnám, nem vagyok cseléd. De nálunk ez kölcsönös. Én nagyon szívesen főzök mindkettőnkre, ő a bevásárlásokat intézi. Aztán Van hogy én szedem ki/ hozom be neki a kaját, meg magamnak is. Máskor ő tálal, ő szedi ki és hozza be mindkettőnknek. Mi nem szeretünk asztalnàl enni, bent a nappaliban a laptop előtt sorozatot nézve szoktunk kajálni.
37/N
“100x elmondtam neki hogy érje be aztal hogy megfőzöm, tálalja ki magának”
1x mondanám el, utána már főzhetne is magának. :)
Ahány ház, annyi szokás.
Ha nem csinálod szívesen, miért csinálod?
Ha ez neki különleges öröm lenne, OK, de hogy "elvárja"?
"En pedig mar 100x elmondtam neki h erje be azzal hogy megfozom. Talalja ki maganak." - Miért nem vagy következetes? Mondod és mégis megcsinálod, aztán panaszkodsz. Kinek jó ez így?
Tehát már ezerszer szóltál, ő nagy ívben tesz rá, de te 1001.-jére is kitálalsz neki :D
Jó hülye vagy.
"O elvarja h talaljak ki neki mindent es meg ha szukseges melegitsem is meg o meg mar csak leuljon enni!!"
Gratulálok, hogy ezt a bohócot elviseled :D tudod, ki főzne rá eleve, esetleg a kedves anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!