Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párotoknak az etelt rendszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotoknak az etelt rendszeresen kitálljátok és ő már csak leul es megeszi?

Figyelt kérdés

Mar a t*köm is kivan.

Sokszor volt mar vita emiatt

O elvarja h talaljak ki neki mindent es meg ha szukseges melegitsem is meg o meg mar csak leuljon enni!!

En pedig mar 100x elmondtam neki h erje be azzal hogy megfozom. Talalja ki maganak.

2023. ápr. 2. 18:36
1 2 3 4
 21/38 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Hát annyira mégse lehet ki t-köd ha továbbra is tálalod neki :D

Előbb utóbb éhes lesz és majd tálal magának, ha meg nem ,akkor legyen éhes :)

2023. ápr. 3. 17:37
 22/38 anonim ***** válasza:
69%

Egyoldalúan nem csinálnám, nem vagyok cseléd. De nálunk ez kölcsönös. Én nagyon szívesen főzök mindkettőnkre, ő a bevásárlásokat intézi. Aztán Van hogy én szedem ki/ hozom be neki a kaját, meg magamnak is. Máskor ő tálal, ő szedi ki és hozza be mindkettőnknek. Mi nem szeretünk asztalnàl enni, bent a nappaliban a laptop előtt sorozatot nézve szoktunk kajálni.

37/N

2023. ápr. 4. 01:34
 23/38 anonim ***** válasza:
85%

“100x elmondtam neki hogy érje be aztal hogy megfőzöm, tálalja ki magának”

1x mondanám el, utána már főzhetne is magának. :)

2023. ápr. 4. 10:57
 24/38 anonim ***** válasza:
75%
Ha ehes, akkor majd szed maganak. Ennyi
2023. ápr. 4. 11:45
 25/38 anonim ***** válasza:
64%

Ahány ház, annyi szokás.

Ha nem csinálod szívesen, miért csinálod?

Ha ez neki különleges öröm lenne, OK, de hogy "elvárja"?

"En pedig mar 100x elmondtam neki h erje be azzal hogy megfozom. Talalja ki maganak." - Miért nem vagy következetes? Mondod és mégis megcsinálod, aztán panaszkodsz. Kinek jó ez így?

2023. ápr. 6. 19:52
 26/38 anonim ***** válasza:
90%

Tehát már ezerszer szóltál, ő nagy ívben tesz rá, de te 1001.-jére is kitálalsz neki :D

Jó hülye vagy.

2023. ápr. 10. 17:59
 27/38 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy igazából nem is szereted?
2023. ápr. 11. 20:48
 28/38 anonim ***** válasza:
67%
A kérdezőt se szeretik, ha cselédnek nézik.
2023. ápr. 12. 17:08
 29/38 anonim ***** válasza:
76%
De ezt hogy kell elképzelni? Ő ott ül az asztalnál, aztán várja, hogy te kiszedd az orra elé tett edényből a tányérra? Mert ez eleve röhelyes. De ha mégis ez a helyzet, akkor ne szedj neki. Tálald ki magadnak, aztán kívánj neki jó étvágyat és kezdj el enni.
2023. ápr. 12. 17:17
 30/38 anonim ***** válasza:
51%

"O elvarja h talaljak ki neki mindent es meg ha szukseges melegitsem is meg o meg mar csak leuljon enni!!"

Gratulálok, hogy ezt a bohócot elviseled :D tudod, ki főzne rá eleve, esetleg a kedves anyukája.

2023. jún. 19. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!