Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotoknak az etelt rendszeresen kitálljátok és ő már csak leul es megeszi?
Figyelt kérdés
Mar a t*köm is kivan.
Sokszor volt mar vita emiatt
O elvarja h talaljak ki neki mindent es meg ha szukseges melegitsem is meg o meg mar csak leuljon enni!!
En pedig mar 100x elmondtam neki h erje be azzal hogy megfozom. Talalja ki maganak.
2023. ápr. 2. 18:36
11/38 anonim válasza:
Mit lehet ezen megbeszélni ha vitákba torkollik? Ott kell hagyni, nem fog miattad megváltozni, mert ahhoz van szokva, hogy az anyukája szedett neki mindig, vagy szolgának tart.
12/38 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy kitálalni? Kiszedni a tányérjára? Azt nem csinálom, mert mindenki maga tudja, hogy mennyit szeretne enni. De odateszem az ételt az ebédlő asztalra, meg a többi dolgot, pl.saláta, savanyúság, kenyér. Ha melegíteni kell tányérban, azt mindenki magának csinálja.
13/38 anonim válasza:
NEM! Ez most valami vicc? Nem a középkorban vagyunk.Miért költöztél ilyennel össze, házasság pláne? Nem derült ki a randizás alatt, hogy ingyen cseléd kell neki? 40 felett vagyunk mondom ez így.
14/38 anonim válasza:
Nem elmondani kell, ha nem nem megcsinálni.Nem 2 éves
15/38 anonim válasza:
Mi kiszedjük egymásnak és meg is melegítjük, de nem elvárás, hogy csak én szolgáljam ki őt, ez kölcsönös, az idő ~felében ő szedi ki és melegíti meg az én adagomat is. Ez nálunk kicsit olyan, mint amikor reggelit készítek, és csinálok magamnak egy szendvicset vagy rántottát vagy akármit, akkor őt is megkérdezem, hogy kér-e, és ha már ott vagyok, akkor csinálok neki is. Vagy kávét, teát, bármit. Nála ugyanez. De amúgy szerintem itt számít az is, hogy hogy néz ki maga az étkezés, mert pl vasárnaponként anyósomnál szoktunk ebédelni, ott az asztalra van kirakva az edény, amiből mindenki szed magának, de a hétköznapokon meg általában az van, hogy a hűtőbe elrakott doboz kajából szedjük ki tányérra és mikrózzuk meg az ételt (most tökmindegy, hogy anyóstól hoztuk vagy én főztem vagy előző napi rendelésből maradt), aztán a kanapén toljuk be filmezés közben. Szóval amíg az egyikünk a dobozból kotorja a tányérra és rakja a mikróba, addig a másik előkészíti a terepet és beállítja a sorozatunkat vagy elhessegeti a macskát meg ilyenek. Nyilván az fura lenne, ha ott lenne az asztal közepén az edény tele kajával, mint vasárnap anyósnál, és tálaljak neki is. De ahogy mi csináljuk, úgy tényleg kb azzal egyenértékű, mint mikor a reggeli szendvicset dobjuk össze.
16/38 anonim válasza:
Dehogy találok ki olyannak, akinek van keze és ki tud tálalni magának! Ha éhes, majd szed. Ha nem szed, éhenhal. Aki hülye, haljon éhen!
17/38 anonim válasza:
Nem a gyerekem, hanem a férjem.
Bár már a gyereknek sem kell szedni, mert megcsinálja magának.
18/38 anonim válasza:
Sokszor még a tányért se veszem ki neki, nemhogy az ételt. Felnőtt ember, megtudja csinálni. Mondjuk ebben az is benne lehet, hogy exem kifejezetten elvárta ezt.
Sajnos van aki igy nő fel hogy anyuci még 20 evesen is megkeni neki a kenyeret is, meg a vizet a kezébe adja. Ezt igen nehez kinevelni.
19/38 anonim válasza:
Magának és még elis mossa azt az egy tányért, amiből eszik...pedig mosogatógép is van.
N 31
20/38 anonim válasza:
A volt barátommal együtt éltünk, én főztem, terítettem, aztán evés után felraktam a lábam és lazítottam, míg ő elmosogatott és beszélgettünk. Ha hétvége volt és korai ebéd, ebéd után ő főzte meg a délutáni kávémat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!