Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös számla - Csak szerintem gáz a szitu?
Nemrég csináltunk közös számlát a párommal. Ebben a hónapban elég sok pénz ment el, és a kedves párom az előbb tételesen végigkérdezte egyesével a bankos sms-eim alapján, hogy mi micsoda, mire költöttünk. Én egy kissé számonkérésnek éreztem az egészet, de ő nem érti mi a problémám.
Mert oké, a nagyobb kiadásokat persze, gondolja végig az ember, de ezt túlzásnak érezem.
A lényeget nem írtad.
Ki, mennyit tesz be a kalapba, ÉS, van-e külön pénzetek?
Az ő fizetése több. De mindketten ugyanannyit havonta félreteszünk. Neki van egy másik számlája is, ahol csak a vállalkozása pénzügyeit kezeli.
Az zavart, hogy sorban el kellett mondanom hogy melyik tétel micsoda... Pár ezreseket is
A feleségem ugyanezt csinálja 20 éve.
Felír minden tyúkszar költést cetlikre. Én meg leszarom amíg hó végén is van pénz a számlán.
Ő is elmondta egyesével, hogy mennyit és mire fizetett? Mert ha igen, akkor oké.
Egyébként a számlavezetés jó dolog, nálunk is van, de számonkérésre nem kéne hasonlítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!