Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam be a barátnőmnek hogy nélküle megyek nyaralni?
Na kérdező, ha te te vagy, akkor majd mikor a barátnőd is bejelenti, akkor majd nyeld be ezt a békát és tetszen.
Egyébként a többiek valószínűleg ezt a kérdést is olvasták, hogy arra következtettek hogy ismerkednél ott mással:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez de beteg😂
Nem tetszene, de az én vagyok. 😂
Azért kérdés nekem, hogy együtt mentek-e nyaralni... az nekem gyanús lenne nőként, hogy a szürke hétköznapokon jó vagy neki dugni meg szöszmötölni, de egy nyaralásra már nem... ha ez a helyzet, valszeg lesz belőle sértődés.
Ha nem, akkor el lehet magyarázni, hogy szeretnél egy picit egyedül lenni, ezért elmennél vhova nélküle, bizonyíthatóan egyedül, és cserébe megteszel neki vmit, amit kér, hasonló mértékű dolgot. Az más kérdés, hogy nem ismerjük, mennyire lobbanékony és sértődős.
"nem tudom mit szólnék hozzá, valószínűleg nem tetszene. De ez én vagyok."
Lehet, hogy neki sem tetszene, ha elmész egyedül nyaralni. De az meg ő. :D
"Arról van szó hogy szerintem a nyaralás a kikapcsolódásról szól, arra a 10 napra hárahagyni a mindennapokat."
Ezt így a munkából való távolmaradásra szokták írni, nem a párkapcsolatra.
Ez a megfogalmazás nekem nagyon gáz!
09:03 vagyok megint.
Írtad azt is, hogy nem kell mindent együtt csinálni. Persze, hogy nem. Mi is járunk külön - Ő a barátaival, én a barátnőimmel pl.
De egy tengerparti nyaralásra tuti, együtt mennénk.
És nem így fogalmaznám meg.
Ezt dráma nélkül nem fogod megúszni. A legjobb, ha minden kertelés nélkül közlöd, hogy idén szeretnél 10 napot egyedül nyaralni. Ha 2 éve együtt vagytok, biztosan ismer téged a barátnőd és tudja, hogy szükséged van egymagadban töltött időre.
Ha viszont nem ért meg a barátnőd, meg mosolyszünetekkel büntet, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolat jövőjén. Ahogy azon is érdemes elgondolkodni, miért jobb neked a szerelmed (?) nélkül nyaralni. Ha állandó a drámázás minden apróságon, akkor teljesen érthető, hogy nem elfáradtál mentálisan. Csak akkor nem biztos, hogy a megfelelő partner van melletted...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!