Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözésnél hogy vegyem rá a barátomat, h ne hozzon tárgyat?
A barátom hozzám költözne, en évek óta egyedül élek.(5éve) és borzasztóan utálom a tárgyakat, velem ellentétben ő imádja. Egy gyertya ide, egy váza művirággal, egy kerámia bizbasz, sport eseményekről a jegyek/karkotők, labdák.
Nem tudom elviselni, ha kapok is valakitől eladom ha nem tudom kidobom.
Mindenem szekrényben van, specifikusan, vagy dobozban. Dísztárgyak ,lakásdekor cuccaim nincsenek és nem is akarok! Összesen egy viharlámpám, meg ^Csehszlovákiából^. Ha elmegyek valahova nyaralni, akkor souvenir gyanánt használati tárgyat hozok.
Viszont mostanában gyakrabban alszik nálam, felmerült, h ide is költözne, de ezzel egyetemben megszaporodtak a vackok is a lakásban. Próbáltam neki elmondani, de h ez mennyire zavar, de nem jártam sikerrel, szinte mindig hoz valamit, de a legrosszabb h adja mintha ajándék lenne. Kicsit zsarolásnak érzem, de mégis mit kezdjek egy kerámia aplakával amibe ékszert lehetne tenni?!
Kérlek segítsetek, már szinte nem is akarom h ide költözzön!
Mind a2en egyetemisták vagyunk, én 25, ő 24. A lakás 54m2. 1,5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!