Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözésnél hogy vegyem rá a barátomat, h ne hozzon tárgyat?
A barátom hozzám költözne, en évek óta egyedül élek.(5éve) és borzasztóan utálom a tárgyakat, velem ellentétben ő imádja. Egy gyertya ide, egy váza művirággal, egy kerámia bizbasz, sport eseményekről a jegyek/karkotők, labdák.
Nem tudom elviselni, ha kapok is valakitől eladom ha nem tudom kidobom.
Mindenem szekrényben van, specifikusan, vagy dobozban. Dísztárgyak ,lakásdekor cuccaim nincsenek és nem is akarok! Összesen egy viharlámpám, meg ^Csehszlovákiából^. Ha elmegyek valahova nyaralni, akkor souvenir gyanánt használati tárgyat hozok.
Viszont mostanában gyakrabban alszik nálam, felmerült, h ide is költözne, de ezzel egyetemben megszaporodtak a vackok is a lakásban. Próbáltam neki elmondani, de h ez mennyire zavar, de nem jártam sikerrel, szinte mindig hoz valamit, de a legrosszabb h adja mintha ajándék lenne. Kicsit zsarolásnak érzem, de mégis mit kezdjek egy kerámia aplakával amibe ékszert lehetne tenni?!
Kérlek segítsetek, már szinte nem is akarom h ide költözzön!
Mind a2en egyetemisták vagyunk, én 25, ő 24. A lakás 54m2. 1,5 éve vagyunk együtt.
Hasonló a mentalitásom, bár nekem már az sok lenne, ami nálad van😅.
Én egy "szemétdombon" nőttem fel, gondolom azért lettem ilyen.
Meg motivál is, hogy gyorsan végzek a házimunkával, több időm, pénzem és energiám marad magamra, illetve az épp aktuális páromra.
Az együttélés nálam eddig nem igazán jöhetett szóba, bár volt, akivel ingáztunk a két lakás között. Meg szabad kezet is kaptam a rendezkedéshez, ha nála voltam. Végülis örült neki, hogy rendre és főtt ételre ért haza...👍
Mi lenne, ha mutatnál a párodnak cikkeket a minimalizmusról, talán megtetszik neki a "szemétmentes" életmód...
Sziasztok, köszi a tippeket tanácsokat, de végül szakítottunk, nem illettünk össze.
A szekrények közel felét megkapta, átmozgatni k bútorokat, a lakás textilek egy részét is megváltoztattuk.ez oké volt.
de nagyon kellemetlenül éreztem magamat, ez csak az utolsó csepp volt, ezt több hasonló eset megelőzte. vett 3 arany majom fejet, és be csomagolva hozta nekem ^ajándéknak^ és közölte h megsértődik ha az ő ajandékaitól megválok. Amikor elutasítottam a fejeket ki vihart ott, h vagy ő és a sok kacat vagy elmegy. Ez nekem sok volt és zsarolásnak éreztem. Így nem tudnék élni.
Csak azért írtam le ha valakinek a jövőben ugyan ez lenne a kérdése, tudja a végét is
Az a helyzet, hogy pontosan annyira lenne neki szar a kacat nelkul, mint neked veluk. Egy kapcsolatban van olyan, hogy kompromisszum, vagy ha szerencsetek van, ez a kibekithetetlen ellentet csak a jeghegy csucsa. Minel elobb rajonni, hogy nem passzoltok, annal jobb.
Ez tobb, mint biszbasz, ebben minden benne van.
Ismerős a sztori, csak nálunk poénra van véve szerencsére. Én vagyok a nő, nálam tele van a lakás apróságokkal, nála semmi. Ő mindig csak megjegyzi, hogy "hát itt mindenhol van valami, vagy na, most már ott is van valami, illetve, hogy hát nem takarítanék nálad! :-), így ő sose törölget, max. porszívózik, de nem is baj, mert úgyse tudnák ugyanoda visszatenni :-)
Ellenben én megjegyzem, hogy na hát én meg nála takarítanék szívesebben, mert ott csak letörlök és kész.
De vita sosem volt ebből szerencsére.
Ilyenkor lehet kompromisszumot kötni "férfiszobával", de esetetekben ez nem játszik, és ha ennyire zavar ez téged, akkor lehet a többek által írt kompromisszumok is zavarni fognak (közösen válasszatok ki tárgyakat, max. x db tárgy minden helyiségben stb.).
Jelzésértékű, hogy egy mások számára általában marginális, vagy legalábbis kompromisszumokkal megoldható kérdés nálad lassan szakítóok, talán nem őt keresed. :)
6-os: 5 éve él egyedül, 1,5 éve járnak együtt.
Sokan kicsit félreértettetek, nekem azon cuccokkal, amiket használati tárgyként hozott sosem volt gondom, erre a célra a helyet is megosztottam, gardrób, fürdőszoba, konyha, nappali.
Nekem is vannak cuccaim én a hozzá való felszerelés: festek, túrázok sátorral. És közösen hokiztunk. Nekem amiből rengeteg van az a könyv, de ez a munkámhoz kell.
Neki a 3D nyomtatás és a biciklizés volt na meg ugye a hoki, ezek a cuccok nem zavartak. Szépen dobozok a bent voltak a szekrényben.
De a mindenféle műanyag, kerámia cucc , na az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!