Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A mostani pasim vett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani pasim vett egy házat,hogy külön tudjunk élni a szülőktől.A családja felbiztatta,hogy sok dologhoz nem kell senkit sem hívni, hogy ne fogyjon a pénze mert mi ki tudunk festeni,vagy kerítést "felújítani".Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csináltam a festést is a fürdőben,meg a konyhában,de nem olyan mint amikor egy hozzáértő festő csinálja meg,és egyáltalán nem tetszik. A falat az anyósjelöltemmel "tapasztottuk" együtt ( vályogház), hogy arra se kelljen idegent hívni. A pasim nagyon örül neki,mert ezekre nem kell külön pénzt kiadni..nekem viszont nem tetszik az ilyen munka.A fal tiszta hepe-hupa, a fal festés nem egyenletes, pedig igyekeztem jól csinálni. Mit csináljak,hogy ebből ne legyen konfliktus közöttünk?Hogy mondjam el,hogy ez így egy kalap kutyagumit sem ér?
2023. febr. 17. 12:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Hívj festőt, fizessed te.
2023. febr. 17. 12:20
 2/24 A kérdező kommentje:
És gondolod, abból nem lenne háború? A ház a pasim nevén van. Az lenne,hogy milyen jogon intézkedek a hátuk mögött.
2023. febr. 17. 12:22
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Nézd más irányból a dolgot. Élvezd, hogy valóban a saját kezetek munkájával elért házban laktok. Plusz, hogy bár nem tökéletesen, de erre is képes vagy, ezt is meg tudod csinálni mostmár tudod.
2023. febr. 17. 12:24
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Rohadt jo egyutteles lehet, ha MEGBESZELNI sem tudod, hogy figyelj Gazso, en hivok inkabb egy festot, ha te nem akarsz erre kolteni, fizetem en.
2023. febr. 17. 12:25
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fal toszta hepe hupa akkor nyilván nincs még kész.
2023. febr. 17. 12:36
 6/24 anonim ***** válasza:
32%

Hát, ti vagy nagyon butuskák vagytok, vagy kamu az egész.

Pasid vett egy házat. Hű, de pénzes, gondoltam, mikor olvastam magamban.

Erre kiderül, hogy egy vályogházat (=100 évvel ezelőtti színvonal), amit ráadásul fel is kell újítani. De még itt is lehetőleg spórolni kell, ezért mester helyett jó lenne, ha magatok csinálnátok.

Vagyis a párod pénze egy tisztességes otthonra a legkevésbé sem volt elég. Jobb lett volna, ha kicsit spóroltok, hogy legalább egy téglaházat tudjatok venni. És akkor kettőtök pénze lenne benne, ha nem is fele-fele arányban. Azért az se mindegy.

Egyébként ugyanilyen okból én se álltam neki soha festeni: anyag elfogy, az időm eltelik (mondjuk háromszor annyi időm, mint a festőnek) és még a végeredmény is ronda lesz. Mi értelme ennek?

Most ti ott tartotok, hogy van egy régi vályogházatok kontár módon felújítva. Ide akarsz gyereket szülni?

2023. febr. 17. 13:12
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

“ ugyanilyen okból én se álltam neki soha festeni: anyag elfogy, az időm eltelik (mondjuk háromszor annyi időm, mint a festőnek)”

Hát mi pl pont azért csináltuk magunk az ilyesmiket felújítás alatt mert nem volt időnk hónapokat várni a szakikra…

2023. febr. 17. 13:15
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
#4 az itteni kérdezők 90%-ka nem tud alapvető dolgokat megbeszèlni pàrjàval, itt keres mindenféle kerülőutat, szerintem ezek a kapcsolatok nagy része a kommunikáció hiánya miatt hamarabb kuka lesz, kivéve ha élvezitek , az elnyomó/elnyomott szerepeket.
2023. febr. 17. 13:16
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
7-es, én a munkavégzés időtartamára gondoltam. Amit a szakember megcsinál két nap alatt, azt én 6 nap alatt és még a minősége se lesz olyan.
2023. febr. 17. 13:17
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

Igen én is erre gondoltam. Munkahelyemen megy a felújítás, valami két hétig festegetett két szobát egy brigád. Mi ketten a párommal 2-3 nap alatt kifestettük az egész házat. (Nem egész nap melóztunk rajta)

2023. febr. 17. 13:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!