Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani pasim vett egy házat,hogy külön tudjunk élni a szülőktől.A családja felbiztatta,hogy sok dologhoz nem kell senkit sem hívni, hogy ne fogyjon a pénze mert mi ki tudunk festeni,vagy kerítést "felújítani".Mit tegyek?
Hát, ti vagy nagyon butuskák vagytok, vagy kamu az egész.
Pasid vett egy házat. Hű, de pénzes, gondoltam, mikor olvastam magamban.
Erre kiderül, hogy egy vályogházat (=100 évvel ezelőtti színvonal), amit ráadásul fel is kell újítani. De még itt is lehetőleg spórolni kell, ezért mester helyett jó lenne, ha magatok csinálnátok.
Vagyis a párod pénze egy tisztességes otthonra a legkevésbé sem volt elég. Jobb lett volna, ha kicsit spóroltok, hogy legalább egy téglaházat tudjatok venni. És akkor kettőtök pénze lenne benne, ha nem is fele-fele arányban. Azért az se mindegy.
Egyébként ugyanilyen okból én se álltam neki soha festeni: anyag elfogy, az időm eltelik (mondjuk háromszor annyi időm, mint a festőnek) és még a végeredmény is ronda lesz. Mi értelme ennek?
Most ti ott tartotok, hogy van egy régi vályogházatok kontár módon felújítva. Ide akarsz gyereket szülni?
“ ugyanilyen okból én se álltam neki soha festeni: anyag elfogy, az időm eltelik (mondjuk háromszor annyi időm, mint a festőnek)”
Hát mi pl pont azért csináltuk magunk az ilyesmiket felújítás alatt mert nem volt időnk hónapokat várni a szakikra…
Igen én is erre gondoltam. Munkahelyemen megy a felújítás, valami két hétig festegetett két szobát egy brigád. Mi ketten a párommal 2-3 nap alatt kifestettük az egész házat. (Nem egész nap melóztunk rajta)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!