Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A mostani pasim vett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani pasim vett egy házat,hogy külön tudjunk élni a szülőktől.A családja felbiztatta,hogy sok dologhoz nem kell senkit sem hívni, hogy ne fogyjon a pénze mert mi ki tudunk festeni,vagy kerítést "felújítani".Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csináltam a festést is a fürdőben,meg a konyhában,de nem olyan mint amikor egy hozzáértő festő csinálja meg,és egyáltalán nem tetszik. A falat az anyósjelöltemmel "tapasztottuk" együtt ( vályogház), hogy arra se kelljen idegent hívni. A pasim nagyon örül neki,mert ezekre nem kell külön pénzt kiadni..nekem viszont nem tetszik az ilyen munka.A fal tiszta hepe-hupa, a fal festés nem egyenletes, pedig igyekeztem jól csinálni. Mit csináljak,hogy ebből ne legyen konfliktus közöttünk?Hogy mondjam el,hogy ez így egy kalap kutyagumit sem ér?
2023. febr. 17. 12:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem se tetszene ha amatőren összetákolt munkálatokat kéne néznem

De nem a te házad. Vigasztaljon a tudat.

2023. febr. 17. 15:07
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

Amihez nem értesz, ne fogj hozzá. A vakoláson kívül mindent magunk csináltunk a házon(felújítás), senki nem mondja meg aki nem tudja, hogy nem szakember csinálta. Cirka 2 millka azért megmaradt.

Kérdezőhöz csak annyit, hogy ha megtudjátok csináljátok meg.

2023. febr. 17. 16:08
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Mikor mi vettünk házat az volt a legjobb rész, hogy közösen csináltuk a felújítást. A párom apja besegített

Sokkal jobb érzés olyan házban lakni amiben benne van a kezed munkája

2023. febr. 19. 10:52
 24/24 anonim ***** válasza:
51%

"És gondolod, abból nem lenne háború? A ház a pasim nevén van. Az lenne,hogy milyen jogon intézkedek a hátuk mögött."

Milyen jogon festesz te ingyen más házában?

2023. febr. 20. 15:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!