Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éjszakát távol kell töltsek a barátnőmtől, akivel 4 éve együtt vagyok. Kb 150 km lesz a távolság 1,5 óra autóval. De nem tudok hazajutni csak az 5 nap után munka miatt. Ez azt is jelenti, hogy külön kell aludjunk. Hogy eljem meg?
Tinik vagytok még? Akkor talán ez még érthető is lenne, na de felnőtt embereknél?!
5 nap nem a világvége, munka után tudtok videochatelni és beszélgetni. Ha ennyire nehezen bírod ki, vidd magaddal a párod egyik pólóját és parfümözd be vagy ilyesmi.
5 nap miatt nem normális így stresszelni.
Az én párom a november-decembert szinte külön töltötte. Az utolsó héten szinte beszélni is alig tudtunk az időeltolódás miatt. Nem mondom, hogy jó volt, de 5 nap hamar eltelik. Mondjuk hosszútávon ezt a fajta felállást egyikünk sem bírná, de így 1-1 alkalommal nincs gond.
150km meg nem a világ vége :)
Szia,
Én átérzem, mi 9 éve vagyunk együtt, és nyáron külön voltunk 4 éjszakát, borzasztó volt :( Aki nem találta meg a másik felét az sosem fogja átérezni ezt, hogy milyen nélküle lenni, aludni :)
Kitartást, az első éjszaka a legrosszabb, ha tudtok beszélni este videóhívásban az sokat segít :)
18-as válaszadó. Én is megtaláltam a "másik felem", mégsem esem kétségbe, hogy mi lesz velem 5 napig.
Felnőtt ember módjára képes vagyok kezelni az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!