Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek lányok ha a barátotok emiatt lenne távolságtartó már már érdektelen?
Azt mondja úgy érzi hogy hiába próbálja velem megbeszélni a dolgokat vagy kérni valamit hogy másképp csináljak. Ő nem úgy látja hogy én úgy csinálnám és figyelembe venném a kérését. Sok dolgot úgy érzi hogy el kell magyaráznia ami másnak alap lenne.
Azt mondta úgy érzi mintha egy kislánnyal lenne együtt vagy mintha gyereke lennék akit tanítgatni kell..
Nem èrtem. Most akkor úgy kène cselekednef, ahogy ő akarja, illetve "kèri"? Irányítani akar, aztán ha nem sikerül bevágja a harci durcát ès távolságtartó lesz? Mit tennèk? Ilyen palitól menekülnèk, mintha kergetnènek. Viccen kívül.
Persze el lehet gondolkodni rajta, hogy mennyire jogos az, hogy ő maskèpp gondolja, na de ez az alattomoskodás, hogy akkor ő most távolságtartással "jelzi", hogy nem teljesült az akarta, na ez nekem nem fèr bele. Ilyen manipulatív szrjankóra nem pazarolnám az időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!