Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek lányok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek lányok ha a barátotok emiatt lenne távolságtartó már már érdektelen?

Figyelt kérdés

Azt mondja úgy érzi hogy hiába próbálja velem megbeszélni a dolgokat vagy kérni valamit hogy másképp csináljak. Ő nem úgy látja hogy én úgy csinálnám és figyelembe venném a kérését. Sok dolgot úgy érzi hogy el kell magyaráznia ami másnak alap lenne.

Azt mondta úgy érzi mintha egy kislánnyal lenne együtt vagy mintha gyereke lennék akit tanítgatni kell..

2020. júl. 9. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megvizsgálnám, mennyire jogos, amit mond, és ha jogosnak találom, megpróbálnék felnőni és változni.
2020. júl. 9. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a földre szállt angyal lennél, te nem kellenél neki, ez most egy jó ürügy amit leprodukál.. Ezt kéne megértened. Rád fogja, rád mutogat, de vele van gond, csak gyáva, egyenes lenni.
2020. júl. 9. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugy hangzik, mintha nekem be kene eloznom a szakitassal.
2020. júl. 9. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán meg akar tőled szabadulni, csak nyilván nem olyan gerinces, hogy ezt kimondja.
2020. júl. 9. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen régi kapcsolatról van szó? Hány évesek vagytok?
2020. júl. 9. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
2.5éve lakunk együtt de ez már összeköltözés óta fenn áll ő ezt mondja 28l 32f
2020. júl. 9. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem fiatalabb vagy, na mindegy. Szerintem ez a kapcsolat már veszett ügy, csak egyikőtök sem mer szakítani, várja a másikat.
2020. júl. 9. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem èrtem. Most akkor úgy kène cselekednef, ahogy ő akarja, illetve "kèri"? Irányítani akar, aztán ha nem sikerül bevágja a harci durcát ès távolságtartó lesz? Mit tennèk? Ilyen palitól menekülnèk, mintha kergetnènek. Viccen kívül.

Persze el lehet gondolkodni rajta, hogy mennyire jogos az, hogy ő maskèpp gondolja, na de ez az alattomoskodás, hogy akkor ő most távolságtartással "jelzi", hogy nem teljesült az akarta, na ez nekem nem fèr bele. Ilyen manipulatív szrjankóra nem pazarolnám az időm.

2020. júl. 9. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem is ilyen pasim, akit a párkapcsolatok velejáróira még tanítani kellett (mentségére legyen szólva, hogy én voltam az első barátnője). Elég idegesítő volt sok esetben, de emiatt nem szakítottam volna vele.
2020. júl. 10. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!