Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex miért távolságtartó? Ismerősi körben hallottam másoktól, hogy ők tartják a kapcsolatot az exxel, vagy ha írnak neki vissza ír. Én hiába keresem, semmi válasz. Pedig nagyon ritkán keresem, tehát nem zaklatás szintjén. Nem haraggal váltunk el.
Nekem 4 komoly barátnőm volt 10 év alatt. Egyikükkel sem tartom a kapcsolatot. Akivel elveszítettem a szüzességem, azzal már 7 éve nem beszéltem. Talán az egyikkel még egy-két évig volt karácsonyi, szülinapi üdvözlés, de ennyi. Nekem ez a normális.
26/F
Nem mindenki egyforma. Attól, hogy a te ismerōseid így tesznek, a te exednek nem kötelezō, könnyen meg lehet, hogy neki nincs ínyére.
Amúgy lehet, hogy az ismerōseidnek konkrétan van valami közös témájuk, amirōl tudnak beszélni az exel, és ezért marad fenn a kapcsolat.. Ezzel szemben ha te unalmasban írkálsz az exednek s nincs mirōl beszélnetek, akkor érthetō, hogy nem akar válaszolni.
3.
Igen, vagy sokaknak az ismerősi köréből lett kapcsolata és lehet hogy később is valamilyen szinten kapcsolatban maradnak, mert vannak közös ismerőseik nagyobb számban, vagy akár közös munkahely, hobbi, stb.
Én minden barátnőmet úgymond ismeretlenül ismertem meg, tehát nem ismertük egymást korábbról, nem voltak közös ismerőseink, stb. Ezek is biztos számítanak.
Köszönöm!
Azt viszont nem értem,ha látja hogy keresem miért nem ír legalább annyit,hogy figyelj ne keress többet,miből telne?
Azért egy jó darabig az élete része voltam.
Az a bajom, hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Viszont ha ő nem akarja ezt és látja, hogy keresem miért nem képes vissza írni? Ez dühít nagyon.
Legutóbb is csak annyit írtam,hogy tiszteletben tartom döntésêt,de jó lenne beszélni ismerősként.
És semmi reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!