Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megfelelő ez a távoltartás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelő ez a távoltartás?

Figyelt kérdés

most lett vége az életem kapcsolatának, teljes bizalomvesztés után.

Alap esetben nem lenne kérdés de itt nem szépen váltunk csendben el, hanem folyamatosan hazudott és pár hete amikor egy ilyen hazugsagi hullám volt akkor le is bukott hogy éppen más férfival találkozott épp. Tegnap megint egy hasonló törtenetet alkotot mivel én egész nap dolgozok és már reggel közölte hogy csak este fogunk tudni telefonálni mert ő pihenni szeretne , napközben azért 1x felhívtam (nem vette fel) es utána visszahívott hogy ő dunaharasztin van és tescoba vásárol mert hirtelen ott lett dolga megint ( ez a ferfi is dunaharasztin lakik) ő pedig a mellette lévő faluban.

Na most és minden kapcsolatot meg akarok szüntetni vele és nem is akarok és nem is tudok már megbízni benne.

Van egy közös kisfiunk aki miatt viszont kell beszélnünk de mivel ő még nagyon pici most lett (1) így kamerázni sem tudok vele mert 5mp az az idő amit ott tud állni elötte.

A szívemet ketté törte ez az egész és ahhoz hogy ezt túl éljem ahhoz az kell hogy ne beszeljek vele így megmondtam neki hogy innentől emailben beszéljünk csak és csak és kizárólag a gyerek miatt.

Nem szeretném ha latnának az ismerősei a közzöségi mediában és azt sem hogy ő láthasson. Normális dolog hogy megszakítom velük a kapcsolatot? (Csak iskerősök vagyunk es 1x1x beszeltunk es bejeloltük egymast)

Nem szeretném ha bárki bármit látna rólam aki a volt barátnőm ismeretsegi körébe tartozik.

2020. máj. 4. 10:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Amit elfelejtettem leírni, kulfoldon dolgozok 3 hónapja így ezért nem is lakunk együtt. Miattuk jöttem ki dolgozni.
2020. máj. 4. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Te gürizel értük, ő meg idehaza csal téged. Fúj, de gusztustalan...

Én ezek után nem bíznék benne, megszakítanám a kapcsolatot, bármennyire is fáj

2020. máj. 4. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy idáig jutottatok. Sok helyen van ez így hogy apuka külföldön dolgozik hogy minél jobb es tobb legyen a csaladnak az anyuka meg nem bír parancsolni a szexuális vágyainak és félre kefél.

N

2020. máj. 4. 12:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom 100% osan hogy megcsalt e vagy sem.

Annyit tudok hogy amikor xy helyen volt akkor attól 30km arrébb volt és egy fiúval találkozott úgy hogy közben ha hajlandó volt a telefont felvenni aztmondta hogy épp egy raktárba pakolja a nyári cuccainkat( budapesten). Ellenben épp egy fiúval találkozott dunaharasztin akivel akkor már 40 perce ott volt. És mint a vízfolyás vegighazudta addig ameddig nem szembesítettem hogy latják őt éppen hogy hol és kivel van.

Ebből sejtettem hogy ez akár korabban is megtörténhetett és a jövőben is megtörténhet + tegnap megint kiruccant valahova :).

Kisfiam miatt a szívem szakad meg de nem tudok egy olyan nővel szóba állni aki így probléma nélkül megtesz ilyet. Ezert kerdeztem hogy normális az a dolog ha mindenhol megszakítom vele a kapcsolatot csak telefonon beszélünk ha nagyon muszály és emailben pedig küldi a gyerekről az információkat? Most nem is tudok ránézni de a szívem is megszakad mert szeretem még de el kell engednem úgy pedig ha látom mit csinál úgy nagyon fajdalmas...

2020. máj. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!