Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki költözzön a másikhoz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki költözzön a másikhoz és miért ?

Figyelt kérdés

Az első kérdésem

Adott egy Férfi 35 éves Pesten él van saját garzon lakása.

Van egy nő 27 éves Székesfehérváron albérletben él a kutyájával, szóval ha a nő lépne és feladna mindent akkor nagyobbat veszítene mint az akinek van lakása és ki is tudja adni albérletbe és a nőhöz menni

Második kérdésem,ami független az elsőtől.

Hogy a férfiak miért veszik alap dolognak,hogy a nő költözzön oda hozzá még akkor is ha a férfi is csak albérletben van.? Miért veszítek készpénznek,hogy a nő fog otthagyni mindent a férfi miért nem tudd ?

És légy szíves a pénzzel ne gyertek

2022. okt. 2. 05:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Ez így nehéz kérdés. Inkább az a kérdés kinek biztosabb a munkahelye? Mennyire bíztok egymásban? Ezért áldom a jó Istent hogy 19 évessen megtaláltam a páro, mert így Ő hozzánk költözött. De itt azt kell eldönteni hogy ki vállal utazást a munkáért vagy újat keresni. Szerintem nem egyértelmű hogy a nő adja fel az addigi életét. Ha még sem lesz jó, kutyával nehéz lesz feljönni vagy zsarolhatóvá válik. 40f
2022. okt. 2. 06:09
 2/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek biztos a munkahelye
2022. okt. 2. 06:23
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Mennyire biztos a kapcsolat?
2022. okt. 2. 06:31
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem akarnak gyereket, elég a mingli kapcsolat
2022. okt. 2. 06:40
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Keress olyat aki hozzád költözik. Én sem hagynám ott a saját kis lakásomat, munkahelyemet. Tőled sem várnám el.Ha nem megy egyikünk sem, akkor elválnak útjaink.
2022. okt. 2. 07:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a helyzetben nem költöznék.

Nekem vidéken volt lakásom, agglomeráció, de a közlekedés egy rémálom, értsd: a munkahelyem BKV-val 1,5 óra, ha mindent pont elértem (hazafelé elindultam 17-kor és hazaértem 19:40-re).

Szóval ezek után alap volt, hogy én költözök, mert ennél gyakorlatilag bármi jobb.

Felkeltem reggel hatkor, és este háromnegyed nyolcra végre hazaestem, gyakorlatilag abból állt az életem, hogy eszek, megnézek egy filmet és alszok.

2022. okt. 2. 07:32
 7/20 anonim ***** válasza:
75%

Több szempont is van, például a munkahely és a kutya. Nem hiszem, hogy időben és anyagilag megéri minden nap 65 km-t utazni. Tehát elég valószínű, hogy egyiküknek új munkahely kell. Egy férfi pedig egyértelműen könnyebben tud elhelyezkedni. A nő pont abban a korban van, mikor már azt feltételezik, hogy gyorsan elmegy szülni.

A kutya is szempont. Szerintem mindketten jobban járnak, ha nem kell költöznie. Neki is megvan a maga megszokott sétaútja, az otthona, a szokásai. Nem egyértelmű, hogy jól fogja érezni magát egy új lakásban, és esetleg elkezd rombolni. Akkor meg a pasi kap agybajt. Könnyebben szokja meg a kutya az új lakót. Szakítás esetén meg a csaj kutyával nehezen tudna új albérletet találni. Az albérletet fenntartani nem éri meg. A lakást viszont tényleg ki lehet adni addig is. Gondolom, nem öreg a kutyus, így még 10-15 évig szempont, hogy mi lesz vele.

Nem mindegy, hogy milyen a két lakás. Főleg a mérete és az elhelyezkedése. De azért a felszereltség is számít.

Szerintem az is szempont, hogy ez most még egy elég friss kapcsolat, most költöznek csak össze, és lehet, hogy pár héttel később már tudják, hogy ez sajnos nem működik. Lakva ismerszik meg az ember. A saját lakás marad, oda a pasi vissza tud menni, főleg, ha az első egy-két hónapban nem is adja ki. Akkor se veszt semmit. A csaj albérlete viszont oda, és nem lesz hova mennie.

Ha minden oké, Pestre még fel tudnak költözni együtt, 2 év után is.

2022. okt. 2. 07:32
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerűen ne értem, miért gondolod, hogy a nő veszítene nagyobbat, ha otthagyna egy albérletet. Ha az együttélés nem sikerül, összevesznek és szétmennek, egy héten belül találhat egy másikat. Ha viszont a férfi költözik a nőhöz és kiadja albéretbe a saját lakását, az albérlőket egyáltalán nem olyan könnyű vagy gyors dolog kitenni a saját lakásból. Elvileg minimum egy hónap a felmondási idő, de ha az albérlő húzódozik, akkor a gyakorlatban ennél több is lehet. S addig hol fog lakni? Vegyen ki ő is albérletet arra a két hónapra? Ez azért elég abszurd megoldás, ha valakinek van saját lakása. S akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a beköltöző albérlőknek nincs a homlokára írva, milyen albérlők lesznek: a lakást pillanatok alatt lelakhatják, a szomszédokat zavaró éjszakai életet élhetnek, vagy a kaució értékének többszörösét okozó kárt okozhatnak a lakásban, majd felszívódhatnak. Nagy kockázat manapság albérletbe kiadni egy saját lakást. Ha peches, borzasztó rosszul is járhat a dologgal, részben anyagilag, részben pedig azért, mert egy sikertelennek bizonyuló kapcsolatból nem tud bármikor könnyen kimenekülni. Senki nem szereti felégetni maga mögött a menekülő útvonalat.
2022. okt. 2. 08:19
 9/20 anonim ***** válasza:
70%

Én nőként saját pesti lakásomat kiadva költöztem vidékre albérletbe a párommal

Az ok amiért nem fordítva történt hogy az ő vállalkozása a lakóhelye környékén már egész jól kiemelt és itt a bérelt műhelye is Ezt Pesten nulláról kezdeni öngyilkosság lett volna

Én amúgy is terveztem munkahelyet váltani, így már eleve ebben a kisvárosban és környékén kerestem Amíg találtam addig vonattal jártam fel Pestre a régi munkahelyemre

Nekünk bevalt igy

2022. okt. 2. 08:31
 10/20 anonim ***** válasza:
47%
*környékén kiépült
2022. okt. 2. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!