Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal úgy költöztünk össze fél éve, hogy mindkettőnknek van egy kiskamasz lánya, most az én kislányom sírva könyörög, hogy szeretne visszaköltözni a régi házunkba, mert nem jönnek ki a párom kislányával, mit tehetek?
"Arról van szó, hogy a másik kislány elég hisztis, csúnyán beszél mindenkivel és ezekből a cirkuszokból sokalt be a lányom."
Tehát nem alapból a helyzettel lenne baja, hanem a neveletlen másik gyerekkel. A csúnya beszédet én sem tűrném. Ezek szerintet veletek is? És ezt csak úgy hagyjátok, hogy csinálja?
30-as, te nem tudsz olvasni? Vagy szándékosan forgatod ki azt amit írtam, kiemelve egy mondat FELÉT, pont a lényeg nélkül?
Itt van újra, hátha másodszori olvasásra jobban fog menni:
"Utálnám bármelyiket hogyha egy válás után olyan idegenek mellé kényszerítettek volna kötelezően újcsaládot játszani akik megkeserítik az életem."
Mint írtam, nekem is lett új társam, azóta férjem. Tehát nem a helyzet ismeretlen vagy elfogadhatatlan számomra, hanem az ha a szülő szerint a gyereknek kuss van, alkalmazkodjon számára idegenekhez, akik rosszul bánnak vele. Senki nem mondott itt ilyet rajtam kívül se hogy maradjon egyedül egy ember és áldozza fel magát a gyerekéért. Csak annyit hogy nincs joga senkinek a gyerekét ilyen módon tönkretenni.
Ne a gyerek döntsön, persze, ő csak menjen tönkre benne, amiért a felnőttek telibeszrjva az ő jóllétét összeköltöznek.
Volt alkalmam megtapasztalni, milyen szuper így élni, ha lenne gyerekem sohasem kényszeríteném ebbe bele.
Bár nálunk konkrétan vert a másik gyerek, mert fiúként erősebb volt nálam, meg a mostohaanyám is utált, de apa tényleg boldog volt.
Az nem számított, hogy én ca. 2,5 év alatt életvidámból depressziós, csendes és félős lettem, fő, hogy apám minden nap kapott pncit :(
Nem érdekel, elmúlt, amióta elköltöztem feléjük sem nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!