Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hiányzik a régi tűz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a régi tűz, hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Párommal mindketten iskola mellett dolgozunk. Mindig igyekszem jól kinézni, és eleget pihenni, de mivel alig van pénzünk, arra sem tudom rávenni, hogy elmenjünk valahova. Mindig fáradt, a hétből 5 napot azzal tölt, hogy 5kor kel, kettőig iskola, este 11ig pedig dolgozik. Későn ér haza, megértem, hogy nincs kedve szexelni. Én is sokszor vagyok fáradt, de huncutkodni mindig van kedvem. Őt nem tudom rávenni, van, hogy egy hétig nincs semmi. Nem akarok csak hétvégente szexelni, régen legalább 2 Naponta volt szex. Mit tegyek?

22L 21F

2015. szept. 21. 10:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és amikor van szex, akkor nagyon jó. Csak nekem kevés :/
2015. szept. 21. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem rá tudnál venni. :)
2015. szept. 21. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nézd, ez egy nagyon nehéz élethelyzet. Természetes, hogy fáradt, nagyon kevesen tudják iskola mellett ezt így csinálni, ahogyan ő.

Én is dolgozom iskola mellett, bár engem inkább lelkileg készít ki, de emiatt nem is nagyon van kedvem szexelni sokszor. Próbálj meg vele egy picit elnézőbb lenni, és elfogadni, hogy ez a helyzet nem tart örökké. Egy párkapcsolat arról szól. hogy jóban rosszban. Szeresd őt, és biztosítsd neki a megfelelő érzelmi hátteret, akkor nem lesz baj. Ha érzi, hogy otthon van a mentsvár, ahova menekülhet a világ elő, nem lesz probléma.

Legyél egy kicsit türelmes, szerintem ez meghozza a gyümölcsét majd. :)

L

2015. szept. 21. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Próbálom neki megadni a hátteret. Soha nincs kosz, rendetlenség, van főtt étel, mindig meleget ehet (szereti a hasát), igazából amikor hazaér annyi a dolga, hogy zuhanyozzon, és pihenjen. Emellett én sem vagyok igénytelen, pedig suli mellett dolgozom, csak valahogy én jobban bírom a kevesebb alvást, mint ő. 3 óra alvással is simán 12 órázok.
2015. szept. 21. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Manapság rengeteg olyan kaja van, amelyek az emésztés során lekötik a szervezet teljes "figyelmét", és csökken a férfierő. Háttérbe szorul a fajfenntartási ösztön, győz a létfenntartás. Sajnos manapság gyakori jelenség fiatal férfiak körében az effemináltság. Este hazajön a párod, jól teletömi a pocót, és nem hogy erőt merítene belőle, hanem alaposan megmérgezi magát. Arról nem is beszélve, hogy ha késő este tömi tele magát, a szervei éjszaka nem tudnak regenerálódni, hiszen a a szervezete az emésztéssel van elfoglalva.
2015. szept. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!