Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a régi formámat?
Figyelt kérdés
Már több csajom is volt a legutóbbi 3 hónapja ért véget . A kapcsolat előtt rendesen flörtölgettem , mert viszonylag jóképű fiúnak számítok . Viszont miután szakítottunk a lánnyal(nem ő dobott engem ) valahogy nem megy a csajozás. Igazábol nem tudom hogyan kezdjek bele :P MTalán kicsit az önbizalmam is elment . Valami jó tipp ??2013. okt. 11. 22:03
1/7 anonim válasza:
Még nem vagy kész egy új kapcsolatra. Szerintem inkább most ne ismerkedj..csak lazán élj..és még egyéjszakásba se menj bele..
2/7 A kérdező kommentje:
igen de én már régen továbbléptem...
2013. okt. 11. 22:05
3/7 Zakathol válasza:
Szerintem meg kamuzol. Miért nem simán csak csajozási tippeket kérsz?
4/7 A kérdező kommentje:
névtelenül miért kamuznék ?? ha ezt elmagyarázod nekem akkor esküszöm megcáfolom magam
2013. okt. 11. 22:17
5/7 Zakathol válasza:
Ha eddig tudtál flörtölni, ezután is tudni fogsz. Az nem olyan, hogy elfelejted...
6/7 A kérdező kommentje:
Igen de az is lehet hogy kicsit elmegy az önbizalmad . Vagy olyan időszakod amikor annyira nem foglalkoztatnak a csajok
2013. okt. 11. 22:20
7/7 Zakathol válasza:
Az önbizalmadat csak te tudod magad helyreállítani. A miértek függvénye ez.
Ha meg nem foglalkoztatnak a csajok, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!