Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Honnan szerezzem meg a régi...

Honnan szerezzem meg a régi kiléőúpapírjaimat?

Figyelt kérdés

OEP-nél jeleztem, hogy nem stimmel a rendszerben a jogviszonyom, még egy korébbi munkahelyemhez rosszul van bejegyezve, gyakorlatilag nincs lezárva, mintha nem szűnt volna ott meg a OEP-s téma.

Jeleztem nekik, most válaszoltak, hogy a cég nem válaszol a felszólító levelükre, így tőlem kérnék a kilépőpapírjaimat ha van rá lehetőségem.

A gond, hogy én azokat leadtam a következő munkahelyemen és nem kaptam vissza, szerintem meg sincs már az ott, nem tudom. Honnan szerezzem én ezt meg? A régebbi munkahelyen kell lennie másolatnak? Mert az ottani tulajdonosnak az öccsével jóban vagyok, vele talán tudok beszélni, hogy szerezze meg ami kell és küldje el vagy valami.

2010. nov. 22. 12:46
 1/3 A kérdező kommentje:
*kilépőpapírjaimat
2010. nov. 22. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Amelyik munkahelyed kiállította anno, az ki tudja állítani most is hivatalos másolatként.
2010. nov. 22. 13:53
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2010. nov. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!