Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kölcsönadtam, nincs róla...

Kölcsönadtam, nincs róla papír, hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Kölcsön adtam 30ezer Ft-ot,illetve a mobilnetem,emellett a laptopom a volt pasimnak. És ennek már 6 hónapja..Többszöri megkeresésre sem tudjuk összehozni azt hogy találkozzunk és visszakapjam.Ha elmegyek hozzá sosincs otthon. Nincs róla papír..

Rendőrség vmit tud lépni?

26/L

2011. márc. 29. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha be tudod bizonyítani, akkor igen.
2011. márc. 29. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Szinte semmi.

Még papírral sem nagyon lehet tartozásokat visszaszerezni, ha az adós kimenti a vagyonát (ha van neki egyáltalán). Évekig tart és kérdéses, hogy sikerül-e.

Papír nélkül tök esélytelen. Ha feljelented a rendőrségen simán letagadja, vagy azt mondja, hogy te igazából ajándékba adtad neki csak megsértődtél, mikor szakítottatok és most keresztbe akarsz tenni. Egyik sem bizonyítható, a rendőrség részéről lezárt az ügy és semmi sem történt.

2011. márc. 29. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:

sehogy... tanulópénz.

máskor ne légy ilyen kib*szott naív.

2011. márc. 29. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Keresel pár méretes pasit. Aztán együtt megkeresitek a régi pasidat.
2011. márc. 29. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
a pénzt azt sehogy, de ha megvan a laptopról a számla vagy garanciapapír, vagy bármi ami bizonyítja hogy a tiéd, amin a te neved van akkor azt vissza lehet szerezni, a mobilnet is, ha a te neveden van, vagy bármelyik ismerősödén (kivéve ha a volt pasidén) van akkor rendőrség visszaszerezheti
2011. márc. 29. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ,ha a net a neveden van, a laptopról van számlád, mehetsz a rendőrségre.
2011. márc. 29. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
A rendőrség semmit sem fog tenni ez ügyben (kivéve ha időközben eladta a cuccokat), ugyanis tartozni nem bűncselekmény. Polgári peres eljárást lehet kezdeményezni vele szemben.
2011. márc. 29. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!