Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a pénzemet?

Figyelt kérdés

Pár éve kölcsönadtam az akkori barátomnak pénzt.

Azóta se adta vissza,megkeresésemre nem reagál,letagadja magát.

Az anyja szerint én zaklatom, pedig csak a saját pénzem akarom visszakapni,ami nem kevés összeg volt.

Sajnos papirt nem irtunk róla, mert megbiztam benne,most meg én szaladgálok a pénzem után.Mit tehetnék, hogy 100% visszakapjam?Lehetőleg törvényes uton.

2010. máj. 30. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

tértivényes levélben szólítsd fel...amúgy adhatsz be fizetési meghagyást, de papír vagy tanúk nélkül sok esélyed nincs

vagy küldjél neki fa testápoló pár szteroidon élő barátoddal ;)

2010. máj. 30. 16:32
 2/8 anonim válasza:
100%
Fogadj fel két markos cigánygyereket. Törvényesen majdhogynem nulla százalék esélyed van rá. Így látatlanban szerintem az egymilliót nem üti meg a kölcsön összege, a valóságban meg - én tudom jól - 30 milliókért nem csinál lóf..t sem a törvény.
2010. máj. 30. 16:34
 3/8 A kérdező kommentje:
hát jah,gondoltam h megtorlom, mert irtó szemét velem a mai napig..de egyből rájönne, hogy én voltam,mondjuk ezt be is kell bizonyitania.
2010. máj. 30. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Megüzenheted neki, hogy "Összebarátkoztam néhány emberrel, akik nagyon jóban vannak Kalasnyikov elvtárssal".

Ennyit és ne többet! Ha van egy kis esze, érteni fog belőle!

2010. máj. 30. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt is üzenheted neki, hogy bemutatod néhány masszőr barátodnak! Akiket megmasszírozták, a mai napig is emlegetik!
2010. máj. 30. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs papír akkor semmi törvényes út nincs.

Azaz egy mégis van...fogd fel tanulópénznek!

2010. máj. 30. 18:01
 7/8 anonim válasza:

Szia Kérdező!

Mi tudunk segíteni ha esetleg érdekel.

Keress meg, email címem: orpheline@windowslive.com

2010. jún. 2. 02:23
 8/8 A kérdező kommentje:

2:23

Törvényes úton? Nem szeretnék kellemetlenséget,bár röhej, h én futok a pénzem után, ő meg magasról lesz....r.

Tudja nagyon jól, h papir nélkül semmi esélyem nincs.

2010. jún. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!