Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen esetben mi a megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mi a megoldás? Többi lenn

Figyelt kérdés

Együttéltek, te keresel többet, háztartási és egyéb dolgokat te veszed, a párod csak azt, amire saját magának szüksége van ( néha meglep a kedvenc csokiddal, az autóba ő tankol).

Megkér, hogy hozz neki ezt meg azt( 4000-7000 Ftba kerül). Mondja, hogy majd kifizeti, de aztan " elfelejtődik".

Én cikinek érzem, hogy szóljak érte, hogy " hé, még nem fizetted ki ". Ez nem az első és nem a második ilyen eset.

Mi a megoldás?

Hogy lehetne finoman tálalni, hogy ne érezze azt,hogy anyagias vagyok?

Hiszen nem nagy összegű dologról van szó, de kb havonta eljátsza ezt

Én vagyok a nő

2023. jan. 16. 08:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mondja, hogy majd kifizeti" , és aztán nem teljesíti. Ez tényleg jellemhiba. Nem hihetsz neki, nem számíthatsz rá, nem bízhatsz meg benne.

Miért hagyod? Miért neked ciki, ha ő nem állja a szavát?

2023. jan. 16. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

De nem értem, ezt nem tisztáztátok már összeköltözésnél? Hogy alakult ki egyáltalán, hogy te fizetsz mindent, ő meg semmit? Se kaját, se tisztítószert, stb?

Nekem ez elképzehetetlen, mióta összeköltöztünk a férjemmel, azóta alap, hogy mindenki mindenbe beleszáll. Alapból együtt járunk többnyire vásárolni, ti sosem mentek együtt?

Az a részmegoldás, hogy leülsz és megbeszéled vele, hogy figyelj Jani, következő hónaptól légyszíves utalj át a számlámra X összeget, mert ennyibe kerül a hàztartás fele.

A végleges megoldás, hogy otthagyod a francba, tudod, kinek kéne olyan pár, aki hülyének néz (max. pár gazdag pasinak, aki eltartja a csaját, de normális embernek nem).

2023. jan. 16. 11:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Szoktunk menni együtt bevásárolni. Ha ő fizet, alig vesz valamit, ha én, telepakolja a kosarat.

Zsinórban már ötödszörre én fizettem a cukrászdában valamelyik nap. Ő meg csak nézeget. Már kezd tele lenni a hócipőm, szóval leülök vele beszélgetni mindenképp, csak nem tudom, hogy hogy lehetne, mert olyan borzasztóan gáznak érzem ezt. De nem fogom hagyni!

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek, hasznosak voltak!

2023. jan. 16. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyan borzasztóan gáz?

Igen. Olyan borzasztóan gáz, hogy egy ilyet megtűrsz magadnál és még te tèpelődsz, hogy szólj-e.

Ez nem kiábrándító? Nincs olyan érzésed, hogy kitartasz egy puhatestűt?

Mindig ezt fogja csinàlni, ha hagyod.

De szerintem a kapcsolatot se kellene erőltetni, mert aki ilyen gátlástalan, pofátlan és visszaèl mindennel, az mindenben ilyen, elhiheted.

Nekem ez a mentalitás annyira taszító, hogy azèrt szégyellnèm a pofámat, hogy ő az èn párom. Ezzel téged is lejárat.

2023. jan. 16. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező ezt már egy bő évvel ezelőtt is ki ortsd ha nem kettő , és meg mindig nem dobtad ki ezt a senkihazi xart !! Miért nem ?
2023. jan. 16. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Én sem értem mit akarsz megbeszélni, szépen finoman bontani kell a kapcsolatot.
2023. jan. 16. 15:47
 17/18 A kérdező kommentje:
15-ös, az nem én voltam!
2023. jan. 16. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez gáz, nagyon. Élősködik rajtad.
2023. jan. 17. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!