Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mi a megoldás? Többi lenn
Együttéltek, te keresel többet, háztartási és egyéb dolgokat te veszed, a párod csak azt, amire saját magának szüksége van ( néha meglep a kedvenc csokiddal, az autóba ő tankol).
Megkér, hogy hozz neki ezt meg azt( 4000-7000 Ftba kerül). Mondja, hogy majd kifizeti, de aztan " elfelejtődik".
Én cikinek érzem, hogy szóljak érte, hogy " hé, még nem fizetted ki ". Ez nem az első és nem a második ilyen eset.
Mi a megoldás?
Hogy lehetne finoman tálalni, hogy ne érezze azt,hogy anyagias vagyok?
Hiszen nem nagy összegű dologról van szó, de kb havonta eljátsza ezt
Én vagyok a nő
Az anyagiasság nem itt kezdődik.
Bár ha nem szándékos dologról van szó, és belefér a költségvetésembe, én azért problémát nem csinálnék belőle.
Ez gaz.
Esetleg hasznalhattok valamilyen telefonos alkalmazast (Splitwise, Tricount), ott te felirod ezeket es o is tudja kovetni. Akkor nem felejtodik el. Persze igy is "elfelejtheti" kifizetni.
Nehogy már még te legyél anyagias, mikor ő élősködik rajtad!
Minek hagyod?
Volt ilyen exem, még ő volt megsértődve, mikor szóvá tettem. Èn fel is irkáltam mindent, nem engedtem el neki. Aztán elkértem.
Egyébként itt valamelyik válasz igazat szólt:ez, amit leírtál olyan jellembéli hiányosságot mutat, amivel nem kellene együtt élned, mert megvetendő, és előbb-utóbb te is egy férfiatlan, élősködő pondrónak fogod tartani.
Mindent kezdjék visszakérni tőle.
Az én exem vissza se akarta adni. Közös bevásárlásnál nem választott magának semmit, aztán kizabàlta a hűtőm, mikor ő fizette, akkor meg csak nagyon minimál dolgokat vett.
Én kicsit másképp látom, de ez én vagyok. Én is többet keresek lényegesen, én házamban lakunk, kocsi csak nekem. Én szimplán mondom neki a pénztárnál hogy most ő fizet, de hogy elkérjek 4-5e Ft-t, valahogy nincs pofám, mondjuk korosztályban is más vagyunk és mi életünk végéig tervezünk, mig a mai fiatalok "tart ameddig tart" alapon laknak együtt.
Mondjuk boritékolom, hogy a kapcsolatotok nem lesz hosszú életű.
Mondjuk nincs amúgy se gond, mert hol én hol ő fizet, de van hogy szólok a kasszánál hogy fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!