Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen esetben mi a megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mi a megoldás? Többi lenn

Figyelt kérdés

Együttéltek, te keresel többet, háztartási és egyéb dolgokat te veszed, a párod csak azt, amire saját magának szüksége van ( néha meglep a kedvenc csokiddal, az autóba ő tankol).

Megkér, hogy hozz neki ezt meg azt( 4000-7000 Ftba kerül). Mondja, hogy majd kifizeti, de aztan " elfelejtődik".

Én cikinek érzem, hogy szóljak érte, hogy " hé, még nem fizetted ki ". Ez nem az első és nem a második ilyen eset.

Mi a megoldás?

Hogy lehetne finoman tálalni, hogy ne érezze azt,hogy anyagias vagyok?

Hiszen nem nagy összegű dologról van szó, de kb havonta eljátsza ezt

Én vagyok a nő

2023. jan. 16. 08:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell finomkodni. Ne érezze, hogy TE anyaguas vagy, mikor o használ ki téged?
2023. jan. 16. 08:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Az anyagiasság nem itt kezdődik.

Bár ha nem szándékos dologról van szó, és belefér a költségvetésembe, én azért problémát nem csinálnék belőle.

2023. jan. 16. 08:49
 3/18 A kérdező kommentje:
Eleinte azt hittem, valóban elfelejti... Aztán ezért hagytam rajt az adott dolgon a blokkot, hátha észbe kap, de nem... Úgyhogy szerintem szándékosan " megy ki a fejéből".
2023. jan. 16. 08:57
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Ciki ha ilyenekért szólni kell, sokat elmond a másik emberről és már rég átgondoltam volna az egész kapcsolatot hogy őszinte legyek. Nem a pénz miatt hanem mert ez olyan jellembeli problémákra utal aminél én jobbat szeretnék.
2023. jan. 16. 09:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szándékos, az azért már régen rossz. Mindenképp megér egy őszinte beszélgetést, már csak azért is, mert egy kapcsolatban a titkolózás eléggé... gáz. Ha nincs pénze, akkor sem titkolózni kéne, hanem megkérdezni, hogy esetleg ezt tudnád-e fizetni. Értem én, hogy cikinek érzi, főleg, hogy sok férfi dominanciakérdést csinál a pénzből, de az ilyen "szándékosan elfelejtem" dolog még cikibb.
2023. jan. 16. 09:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikacio. Odamesz hozza es megmondod neki, hogy eleged van ebbol a helyzetbol, hogy o megker valamire, de az o reszet elfelejti. Ez tiszteletlenseg a masikkal szemben. Valtoztasson rajta, vagy pedig felejtse el, hogy ilyenekre ker meg. De szerintem itt az emberrel van gond, ebbol nem lesz hosszu kapcsolat, mert nem igy viselkedik az, aki szereti a parjat. Az ilyet nem enged meg maganak. de meg ennel kisebb dolgokra is sokkal jobban odafigyel, hogy ne hozza kellemetlen halyzetbe a masikat.
2023. jan. 16. 09:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez gaz.

Esetleg hasznalhattok valamilyen telefonos alkalmazast (Splitwise, Tricount), ott te felirod ezeket es o is tudja kovetni. Akkor nem felejtodik el. Persze igy is "elfelejtheti" kifizetni.

2023. jan. 16. 09:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már még te legyél anyagias, mikor ő élősködik rajtad!

Minek hagyod?

Volt ilyen exem, még ő volt megsértődve, mikor szóvá tettem. Èn fel is irkáltam mindent, nem engedtem el neki. Aztán elkértem.

Egyébként itt valamelyik válasz igazat szólt:ez, amit leírtál olyan jellembéli hiányosságot mutat, amivel nem kellene együtt élned, mert megvetendő, és előbb-utóbb te is egy férfiatlan, élősködő pondrónak fogod tartani.

Mindent kezdjék visszakérni tőle.

Az én exem vissza se akarta adni. Közös bevásárlásnál nem választott magának semmit, aztán kizabàlta a hűtőm, mikor ő fizette, akkor meg csak nagyon minimál dolgokat vett.

2023. jan. 16. 09:53
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Én kicsit másképp látom, de ez én vagyok. Én is többet keresek lényegesen, én házamban lakunk, kocsi csak nekem. Én szimplán mondom neki a pénztárnál hogy most ő fizet, de hogy elkérjek 4-5e Ft-t, valahogy nincs pofám, mondjuk korosztályban is más vagyunk és mi életünk végéig tervezünk, mig a mai fiatalok "tart ameddig tart" alapon laknak együtt.

Mondjuk boritékolom, hogy a kapcsolatotok nem lesz hosszú életű.

Mondjuk nincs amúgy se gond, mert hol én hol ő fizet, de van hogy szólok a kasszánál hogy fizessen.

2023. jan. 16. 10:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
U, szerintem a kasszanal szolni neki nagyon gaz, esetleg megkerni?
2023. jan. 16. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!