Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy álltok a kapcsolataitokban a házimunkához, kiveszitek a részeteket?
18
Az undorító stíludsod ellenére értem, amit mondasz. Csakhogy a legtöbb háztartásban nem ez a helyzet, márpedig ha a férfi és a nő nagyjából ugyanannyit dolgozik és ugyanannyit keres, akkor nehogymár "segítségként" hivatkozzunk arra, hogy a férfi is megmozdítja a seggét otthon.
21. Nem tök mindegy hogy hivatkozunk rá? Nekem soha nem vágta a fejemhez a feleségem amikor azt mondtam neki, segítek rendbe tenni a lakást.
A gond ott van, hogy a gyk egy személyeskedésre épülő, gyűlölködő oldal. Ide már nem azért jönnek az emberek hogy segítsenek, hanem hogy egóból baszogassák a másikat.
Értelmetlen fasz éregetés az egész, jól látszik hogy ki mennyire van rendben fejben, meg hogy valójában ki mennyire van negelégedve a saját életével. Hiába a magas százalék, ezek többsége ugyanilyan lelki eteg ember, mint akiket folyamatosan fikáznak. Ide kizárólag olyanok jönnek, akiknek vmi bajuk, defemtjük, megrekedésük van az életben. Felesleges újjal nutigatni a másikra. Azért baszogatják a másikat, mert ezzel a saját életükről terelik a figyelmet, és csak ekkor érzik azt, hogy a másik oldalon vannak. Most ők büntethetnek.
Baromira fontos, hogy hogy nevezzük a dolgokat. Ja, ne nevezzük már segítségnek a kötelességeket, ha kérhetem.
A munkahelyemen sem szoktam azt mondani a menedzseremnek, hogy 'segítek' , ha egyszer az az én feladatomról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!