Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 körüli csajok, sok jó élményetek származik az eddigi kapcsolataitokból?
21 vagyok, eddig volt egy komoly, 2,5 éves kapcsolatom, illetve egy pár hónapos barátság extrákkal.
Mindkét kapcsolatban nagyon sok csodás élményt szereztem, igaz, az előbbi vége felé már a rossz dominált.
Tini kérdés!
Nyilván igen, meg sok rossz is.
24 éves vagyok,jelenleg a második kapcsolatomban vagyok benne 3.5 éve,meg volt még 1 kapcsolatom előtte ami 4.5 évig tartott.
Az előzőből nem is az exemmel kapcsolatos élmények jók,hanem amilyen helyekre eljutottunk sbt. (Pl Olaszország meg itt Magyarországon belül egész sok hely).
Szóval ezek nem neki köszönhetőek hanem a programoknak.
A mostaniban mivel benne vagyok+nekem az emlékek nem 3 évnél kezdődnek, így erről nem mondok bővebb véleményt,mint hogy nagyon jól érzem magam, és jó élményeim vannak VELE!! Ami nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!