Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változtatok a kapcsolataitok előtt, közben és utána?
Itt személyiségre gondolok főleg, nem arra, hogy "elváltam és lett 30 millióm" :)
Mit adott, vagy vett ki belőletek az adott kapcsolat?
Exem elott kb plazacica styl voltam.
Exem a koromlakktol kezdve a szoknyaig, mindent tiltott (hosszu bő cuccokban kellett járnom smink nélkül stb)
Exem után már nem merek felvenni szoknyát, kisruhát sem. Az új barátomnak meg kell a r.banc styl, de kizárólag 4 fal közt. Így ez van most és borzalom nehezen jöttem ebbe bele vissza 4 fal közt is. De siker.
Exem előtt kb minden munkahelyet otthagytam pár hónap után. Exem elvárásai miatt karriert építettem hogy lássa bizonyítom, alapozhat rám. Szakítás után azonnal felmondtam, kimentem külföldre. A mostani párom mellett van egy fix állásom, de párom a főkereső. Nem akarok karriert és 8-azni már.
Exem mellett megfeleltségi kényszeres voltam. Exem után a kövi exben halálosan imádtam azt hogy lehetek akármilyen, de poz negativ értelemben is, akkor is Imád! A mostani párom mellett maxon kiállok magamért, nincs megfeleltségi kényszerem (pedig eléggé domináns!), de szo szo egyenrangú a kapcsolatom.
Exem előtt, mellett, után, nem akartam gyereket. A kövi exemmel igen. A mostanival szo szo akarok, de van benne egy "de" is.
Megtanultam kőkeményen küzdeni azért, hogy egy kapcsolat a lehetőségekhez mérten jól működjön. Rájöttem hogy képes vagyok sokat és állhatatosan dolgozni egy közös(nek tűnő) célért. Megtanultam az igényeimet helyesen közölni. :)))
Most azt kell megtanuljam, hogy kicsit "kegyetlenebb" legyek a következő kapcsolatomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!