Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előző kapcsolataitokban megcsaltátok a párotok, de utána megtaláltátok azt, aki az "igazi" őt nem csaltátok meg ugye?
Erre nincs garancia...
Én anno az első barátomnál volt, hogy félreléptem, de az utolsó 3 kapcsolatomnál például nem. A mostaninál pedig elképzelni sem tudnám, hogy ilyet tegyek, pedig már jó ideje együtt vagyunk. És, de változhat az ember! Én akkor csináltam ilyet, mikor még kis hülye voltam, csak a buli, csak a barátok éltettek, és állandóan zabszem volt a seggemben...fel sem fogtam igazán, hogy mit csinálok. Sosem mondtam el neki...aztán később ő is megcsalt, de ő bevallotta. Nagyon rosszul esett...akkor jöttem rá milyen szemét dolog ilyet csinálni...
Tanultam belőle...szóval igen is változhat az ember!
6
Oka van igen: gerinctelenségnek hívják
Ki is lehet lépni a kapcsolatból tisztességesen, ha valami nem oké, és nem tudják megoldani. Onnantól már mindenki azzal fekszik le akivel akar és még a gerincessége sem kérdőjelezhető meg, mert nem alázta meg a párját azzal, hogy megcsalta.
Én menekültem a problémák elől az aktuális kapcsolatban, ezért jutottam más karjaiba. Nálam mindig volt érzelem mögötte.
DE az utolsó kapcsolatom után, megváltoztam. Felvállaltam, hzogy szembe nézek a problémákkal. Elmondom a páromnak, teszek azért hogy jó legyen a kapcsolatunk.
A sors fintora: az aktuális párom, megcsalt, szerelmes lett, és elhagyott. Ja és állítólag sosem volt szerelmes belém.... :(
De legalább én gerinces maradtam ebben a kapcsolatban, bár többé nem tudok hinni egy férfinak se....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!