Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy álltok a kapcsolataitokban a házimunkához, kiveszitek a részeteket?
9
Házimunkáról van szó, aranyom, nem a költségekről. Linkeljek pár olvasókönyvet, amin gyakorolhatsz, vagy megpróbálod értelmezni a kérdést?
Becsapós kérdés. A legtöbb férfi "úgy hiszi", kiveszi a részét, mert heti 1x leviszi a szemetet, meg talán kétheti 1x letörli a port.
A barátom is úgy véli :D, vicces amúgy, mert nem.
Igazából most, egyedül élve is megcsinálom a házimunkát, szüleim nevettek is anno, hogy életükben nem gondolták volna, hogy odáig eljutok, hogy jelenleg bárki bármikor meglátogathat a lakásomban, kb semmit nem kell pakolni, normális rend és tisztaság van mindig.
Persze mivel egyedül élek, ezért mosogatni nem feltétlenül mosogatok minden nap, mert ha nem főzök akkor kb 3 új mosatlan keletkezik egy nap alatt. Szóval pár mosatlan edény előfordulhat a mosogatóban, de semmi más.
Ugyanezt nyilván kapcsolatban is megcsinálnám, és meg is csináltam.
Ahogy írták sokan, itt sokszor inkább az ingerküszöbökkel van a baj. Aki szétdobálja a levetett ruháit az legtöbbször nem azért csinálja, hogy a másikat bosszantsa, hanem azért, mert neki ez így jó.
Azt csinálom, ami szembe kön. Ugyanúgy, mint amikor egyedül lakok, csak olyankor más valaki is megcsinál mindnet, ami szembejön vele.
Bár én általában nagyon aktív vagyok, szeretem toppon tartani, szóval általában a dolgok 80-95%át én csinálom.
Két féle férj típus van: az egyik az izgalmas, jó külsővel rendelkező, erős, magabiztos igazi férfiállat. Nos ők teljesen mindegy mit csinálnak, őket nem hagyja el a nő, sőt, a feleségek pedáloznak. Az ilyen férfinek semmit sem kell csinálnia, ő már önmagában is tökéletes.
A másik férfj típus aki mindent megcsinál, megbízható, kiszámítható, lehet terhelni. Emiatt haláli unalmas, amolyan céltábla. Nem is néz ki olyan jól, a szexuális kisugárzása akár a mosógépé. Na ő ha valamit nem csinál meg tökéletesen, akkor lehet b*szogatni, jöhet a 2 hét szexmegvonás. Vagyis mivel a szexmegvonások időtartama folyamatos, így szexelni sem kell vele. Arra jó hogy házi cseléd legyen, az önbizalmát is már régen lerombolta a feleség. Ilyenkor a nő vagy félrekűr, vagy eleve egy fap*na, és azért tette tönkre a férjét, hogy soha ne kelljen dugnia.
Ez a házimunka dolog csak az utóbbi nőknél probléma, a szexet szerető feleségek nem kötözködnek, mert elmaradhat a szex. Az elvált nők fele is egy fap*na, kár hogy nem írják a homlokukra, úgy egyszerűbb lenne őket kizárni.
Mindketten azonos mértékben vesszük ki a részünket a házimunkából, heti váltásban csináljuk. Így természetes, hisz mindketten dolgozunk.
34/F, 37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!