Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély a lebukásra, de hazudnak?
Együtt élek a párommal már fél éve. Szilveszterkor a saját társaságával ment bulizni egy másik városba. Hívott többször is, de nem éreztem volna jól magam azokkal a barátaival.
Így hát, én lebeszéltem két ismerősömmel, hogy együtt töltjük a szilvesztert. Rosszul esett páromnak, hogy nem megyek vele, de megnyugodott, hogy nem leszek egyedül.
Az év 364 napját együtt töltöttük, úgy éreztem hatalmas szemét lennék, ha bűntudatot keltenék benne, amiatt,hogy nélkülem megy. Úgyhogy csöndben voltam.
31.en dolgoztam és mire hazaértem este 6-ra nagyon lebetegedtem. Így lemondtam a szilvesztert és itthon maradtam.
Nem akarom, hogy úgy érezze egyedül hagyott... Talán nem derülne ki ha, azt hazudnám, hogy jól éreztem magam. Ha mégis kiderülne, akkor elmondanám neki, hogy csak nem akartam megbántani.
Én nagyon nehéznek élem meg azt a problémát. Ezért kérem a ti segítségeteket.
Én 21/L, ő 24/F
Ha nekem hazudnál ilyen semmiségben, abban a pillanatban kidobnálak.
A bizalmamat csupán egyszer és utoljára lehet eljátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!