Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van a lebukásra?
Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal,nagyon szeretem,azonban néha úgy érzem hogy nincs minden rendben közöttünk.
Szeretnék felregisztrálni egy társkereső oldalra,de attól félek hogy valaki felismer és....
Szerintetek mekkora esélye van hogy lebukok??
Ti voltatok már hasonló helyzetben??Amúgy a kíváncsiság is hajt...
Kedves kérdező!
Ha nagyon szereted a barátodat,akkor miért akarsz ilyen helyen regisztrálni?
Bár nem tanácsot kértél,csak azzal szolgálhatok.
Gondold át még egyszer,hogy tényleg szereted és akarod-e a mostani párod...aztán beszélgessetek egy kicsit...ha vele akarsz maradni,akkor foglalkozz vele,ha nem,akkor szakíts,utána jöhet a társkeresés...
Gondolom Neked sem esne jól,ha a barátodról kiderülne,hogy társat keres,miközben együtt vagytok.:S
Ha egy kapcsolat nem működik,akkor nem működik,nem kell szégyellni,de ne alázd meg a párodat!
Kedves kérdező!
Elolvastad a válaszom?
Ne a társkeresővel foglalkozz már!
Tudom,hogy nehéz egyedül lenni,lehet,hogy Te is azért nem mersz szembenézni a barátoddal,mert nem akarsz magányos lenni...egyébként meg kép nélkül is lebukhatsz...
Ugye ismered azt a mondast hogy ket szek kozul a pad ala?
Nem hiszem el hogy szeretned akivel vagy. De meg ha ugy is erzed, az biztos, hogy nem tiszteled. Reszemrol ez szakitasi indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!