Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi esély van a lebukásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van a lebukásra?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyok együtt a barátommal,nagyon szeretem,azonban néha úgy érzem hogy nincs minden rendben közöttünk.

Szeretnék felregisztrálni egy társkereső oldalra,de attól félek hogy valaki felismer és....

Szerintetek mekkora esélye van hogy lebukok??

Ti voltatok már hasonló helyzetben??Amúgy a kíváncsiság is hajt...

2011. ápr. 4. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha nagyon szereted a barátodat,akkor miért akarsz ilyen helyen regisztrálni?

2011. ápr. 4. 09:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert érzem hogy nincs minden rendben...és talán nem ő lesz számomra a Nagy "Ő"...
2011. ápr. 4. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem tanácsot kértél,csak azzal szolgálhatok.

Gondold át még egyszer,hogy tényleg szereted és akarod-e a mostani párod...aztán beszélgessetek egy kicsit...ha vele akarsz maradni,akkor foglalkozz vele,ha nem,akkor szakíts,utána jöhet a társkeresés...

Gondolom Neked sem esne jól,ha a barátodról kiderülne,hogy társat keres,miközben együtt vagytok.:S

Ha egy kapcsolat nem működik,akkor nem működik,nem kell szégyellni,de ne alázd meg a párodat!

2011. ápr. 4. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
én is hasonló helyzetben vagyok... bizonytalanság, hogy talán elszalasztok valakit ha mellette maradok, vagy elszalasztom őt, ha szakítok vele... necces. De ha nem teszel ki képet, csak ha valakiről tudod hogy nem ismer, annak mutatsz? akkor nem hiszem hogy lebuksz
2011. ápr. 4. 09:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha biztosra tudom,hogy nem ismerem akkor mutatok/mutatnék képet magamról.
2011. ápr. 4. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elolvastad a válaszom?

Ne a társkeresővel foglalkozz már!

Tudom,hogy nehéz egyedül lenni,lehet,hogy Te is azért nem mersz szembenézni a barátoddal,mert nem akarsz magányos lenni...egyébként meg kép nélkül is lebukhatsz...

2011. ápr. 4. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pároddal nem vagytok meg jól, akkor ne tartsd őt talonban,ameddig nem találsz jobbat. Szakíts vele és regisztrálj társkereső nyugodt lélekkel.Ha ezen gondolkozol, akkor a kapcsolatotok már régen nem olyan, mint kellene.
2011. ápr. 4. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem működik a mostani kapcsolatod. Hát szakítsd meg, aztán oda regisztrálsz, ahova akarsz. Ez a tisztességes.
2011. ápr. 4. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod végig az életed. Nem vagy tisztességes, sőt. Nagyon finoman fejeztem ki magam. Ha nincs rendben, meg kell beszélni, vagy rendbejön, vagy szét kell menni. De társkeresni kapcsolat KÖZBEN, na az gusztustalan.
2011. ápr. 4. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugye ismered azt a mondast hogy ket szek kozul a pad ala?

Nem hiszem el hogy szeretned akivel vagy. De meg ha ugy is erzed, az biztos, hogy nem tiszteled. Reszemrol ez szakitasi indok.

2011. ápr. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!