Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van esély a lebukásra, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély a lebukásra, de hazudnak?

Figyelt kérdés

Együtt élek a párommal már fél éve. Szilveszterkor a saját társaságával ment bulizni egy másik városba. Hívott többször is, de nem éreztem volna jól magam azokkal a barátaival.

Így hát, én lebeszéltem két ismerősömmel, hogy együtt töltjük a szilvesztert. Rosszul esett páromnak, hogy nem megyek vele, de megnyugodott, hogy nem leszek egyedül.

Az év 364 napját együtt töltöttük, úgy éreztem hatalmas szemét lennék, ha bűntudatot keltenék benne, amiatt,hogy nélkülem megy. Úgyhogy csöndben voltam.

31.en dolgoztam és mire hazaértem este 6-ra nagyon lebetegedtem. Így lemondtam a szilvesztert és itthon maradtam.

Nem akarom, hogy úgy érezze egyedül hagyott... Talán nem derülne ki ha, azt hazudnám, hogy jól éreztem magam. Ha mégis kiderülne, akkor elmondanám neki, hogy csak nem akartam megbántani.

Én nagyon nehéznek élem meg azt a problémát. Ezért kérem a ti segítségeteket.

Én 21/L, ő 24/F

2023. jan. 1. 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább légy őszinte!
2023. jan. 1. 10:37
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Tiniprobléma. Mond meg neki aztán kész....
2023. jan. 1. 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson hazudni, semmi értelme nincs! Csak megmérgeznéd a kapcsolatotokat vele.
2023. jan. 1. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyél őszinte vele, hisz ez az alapja egy jó kapcsolatnak.

Ha most hazudsz és kiderül, jobban megbàntanád mintha elmondanád neki ezt amit itt leírtál.

2023. jan. 1. 10:45
 5/12 A kérdező kommentje:
De olyan rosszul érzem magam emiatt. Ő meg olyan jól érezte magát...írt is, meg hívott is. Rosszul érzem magam amiatt is, hogy nekem pocsék volt az estém...
2023. jan. 1. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy elmondod hogy végül egyedül voltál, még ugyanolyan jól telt az estéje. Max utólag sajnál egy kicsit.

De ha most hazudsz akkor megvan az esélye hogy később sem fog hinni neked akar nagyobb dolgokban sem.

2023. jan. 1. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hazudsz, végül kiderül, fejedhez vágja, "ha ebben hazudtál, vajon még miben?", bizalmatlan lesz, féltékeny, szépen becsomagolod a bajt és feladod magadnak...hülye vagy?
2023. jan. 1. 11:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Azt hiszem igazatok van. Nehezen látom reálisan az életem mióta elköltöztem. Folyton szomorú vagyok. Depressziósnak érzem magam és amennyire lehet próbálom elnyomni, hogy ne legyek teher.

Ha hazaér elmondom neki.. de ettől én jobban fogom érezni magam?...

Pocsékul érzem magam

2023. jan. 1. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt brutálisan túlgondolod. Hazaér, megmondod hogy rosszul voltál, otthon maradtál, ő azt mondja ohh, sajnálom. És ennyi a történet egy normális kapcsolatban.
2023. jan. 1. 11:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ami azt illeti délben kaptam páromtól egy telefont, hogy olyan jól sikerült az estéje, hogy menjek már el érte, mert nem mer buszra ülni.

Tehát 50 km oda-vissza után, már nem érdekelt annyira, hogy mit szól az én estémhez..tehát az infó, hogy nem voltam sehol, éppen elfért még a véleményem mellett.

Ismét igazolódott, hogy a nő még akkor is lehet a nap hőse, ha előtte a padlón volt.

Köszönöm a válaszokat!

2023. jan. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!