Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mennyi esély van petárda...

Mennyi esély van petárda rendelésnél lebukásra?

Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 12:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
27%

Nagy, főleg most, hogy kiírtad egy nyilvános fórumra, amit a rendőrség is olvas.

Miért nem jó a gázpisztoly + 50 töltény?

2019. nov. 16. 12:54
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Sok. Am.nem félsz,hogy erre a kérdésre rátalálhat az internet rendőrség?
2019. nov. 16. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

KB semennyi, az EU-n belül nincs vám. Én többször rendeltem már. PayPallal kell fizetni, egy hét alatt megkapod a csomagot. Semmi pyrora utaló jel nincs rajta, mindegy hol veszed. A YouTube tele van ilyen rendelt Magyar petárdabemutatókkal. Sőt az olyan webshopokban nem véletlen van ahol tökéletes Magyar fordítás van. Kicsiben nem érdemes venni, úgy érdemes hogy tavasz/nyár amikor jön a jó idő is maradjon.

Régen lehetett kapni külföldről KClO4-et. Az 5 Mic GD Al el 2-2Kg, +80m profi gyújtózsinór olyan volt hogy nem is volt érdemes gyári petárdát venni. 200g FP ből egész este el lehetett szórakozni. Szó szerint már untam mert annyi petárda volt. Egész este robbangattam és éjfélre fogyott csak el. Egy rendelésből 4 évig petárdázgattam, és 10-250 grammos olyan petárdák mentek amit sehol nem kapsz. Az az vakitó fény, és az az erős éles hang leírhatatlan volt. Nincs az a gyártó aki bevállalná olyan petárdák elkészítését. Utóbbi sajnos márt nincs, mert a KClO4-et már nem adják ki magánszemélynek. Akkoriban vettem 2Kg-ot mindenből, évekig el lehetett egy rendeléssel szórakozni. Sokkal olcsóbb és jobb is volt mint a tűzijáték.

Ilyen szilvesztert képzelj el:

https://www.youtube.com/watch?v=ha_OnTJ9uxw

És ez csak a gyári változat:)

2019. nov. 17. 05:59
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Az unión belül a futárral, vagy a postán küldött csomagokat nem nézi senki. Sokan szoktak rendelni, én egy esetről sem tudok hogy valakit is elkaptak volna.
2019. nov. 17. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Rendeljél csak petárdát,majd le csuknak. A többi válaszoló is erre buzdít.
2019. nov. 17. 08:56
 6/11 anonim válasza:
94%
Kutya sem foglalkozik vele!
2019. nov. 17. 10:48
 7/11 anonim válasza:
33%

Miket írtok???

Robbanóanyagot tilos postán/futárral küldeni.

Ha bukik, kegyetlenül meghágják!

2019. nov. 18. 07:38
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi erővel ne menjen kereső felnőtt emberként szni se, mert lassan már azt se lehet. Körülöttünk mindenütt a kis petárdák meg vannak engedve. Rendeltem én is és rendben megjött, életem egyik legnagyobb élménye volt. Főleg a 100 grammos petárdák, bitang Kat4. rakéták. Írja le ide ha valakit valaha is elkaptak. És hogy pontosan mi volt. Mert kb a válaszolók fele se a joghoz nem ért, a pirotechnikához még úgy se! Ha annyira rizikós lenne, nem lennének akik rendszeresen rendelnek minden évben. És ha vegyszerekből csinálná meg avval mit lehet kezdeni?! Mert szerintem a kérdező egy pisis gyerek lehet. Viszont ahhoz biztos hogy elég idős, és kíváncsi hogy a hozzávalókat mondjuk megvegye a közeli barkácsboltban. Ha el is kapják börtönbe nem fogják zárni, max pénzbünti. Ha meg nem egy pisis gyerek, hanem kereső felnőtt, érdekli, próbálja ki ennyi…
2019. nov. 18. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem ellenőrzi senki semmilyen módon a csomagokat az európai unión belül. Nincsen semmilyen határ. Nincsenek vámosok, átvilágítás és szimatoló kutyák. A csomagokra sincs ráírva hogy mi van benne. A küldő cégek sem írnak rá semmi erre utaló jelet sehol. Gyerekeknél van aki kétszer is rendel egy évben. És még arcal együtt videót is készít róla. Akiről ki is derült hogy rendelt. Mert a kezében robbant a saját hibájából a petárda, mert füstbombának hitte. Két eset is volt, egyik a híradóban, a másik fent van a Youtubeon. Nem foglalkozott vele senki. A hatóság meg sem büntette egyiket sem.

https://www.youtube.com/watch?v=TsO-RShrL3o

Az eset után nem rendelt volna ő még egy csomagot, ha annyira megvágták volna.

Ez így megy, én jártas vagyok a témában. Én olyanról még nem halottam akinek fennakadt a csomagja.

2019. nov. 19. 04:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is rendeltem már,pyrofire ről haverommal nyáron.

Rendesen megjött,jól elrejtett buborékfólia közt,pyrofire még e-mailt is küldött a csomag jelenlegi helyzetéről havernak,hogy épp hol van.

Viszont szilveszter környékén elv.rizikósabb,mert jobban lesik,állítólag,de azt nem tudom.

Szilveszterkor mindíg szlovákba szoktunk átjárni pyroért,most ott is fogjuk tölteni a szilvesztert,egyszerűen megvesszük,legálisan dobáljuk és ennyi.😀

Jó durrogtatást mindenkinek😀

2019. nov. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!