Van esély hogy legalizálják a petárdát?
szerintem nagyon nagy hülyeség több okból is!
szinte az összes szomszédos országban legális!
és igen volt az a mega petárda amelyik veszélyes volt de az már 2004 óta nincs az euban! ilyen téren a nagy rakéta még veszélyesebb!
még ha illegális is az emberek (rendőrök, hivatalnok, mindenki) feketén meg szerzik... vagy elmennek a szomszédba és úgy hozzák ide vagy az itteni árusoktol veszik meg, meg nem lenne jobb akkor itt megvenni ezzel is a magyar gazdaságot elősegíteni mert amennyi eus pénzt felvettek minden fillérre szükségük lesz...
meg azt azért mondanom sem kell hogy 18 év felett lehessen csak meg venni
Nem fogják.
Ezt itt le merem szögezni neked.
Ilyenekkel nem foglalkoznak, nem éri meg nekik, a sima lakossági tüzijátékokban szerintem nincs akkora politikai érdekeltség, hogy ez mostanában (vagy valaha) komolyabban terítékre kerüljön.
Egy szakértő elmondta,hogy mindkettő ugyanolyan veszélyes.
A petárdánál csak annyi,hogy ha nem időben dobod el,vagy bénázol vele,,akkor lesz baleset...
A rakétázásnál több is lehet,,nem repül fel,,felrepül de visszaesik és lent robban,,vagy nem egyenesen felfelé repül,hanem valakit telibe kap,,vagy egy házat,,háztetőt..
Így nem lehet betiltani valamit,hogy csak egy részét magának a tűzijátékozáshoz használt termékeknek..
Itt nem a mások zavarásán,,és a balesetveszélyen van a hangsúly,,hanem,hogy olcsó volt,,és sokat lehetett venni kevés pénzből is,,és így ész nélkül dobálták két kézzel szórták mint állat..
A tűzijátékok jóval drágábbak,,kevesebbet tudsz vele durrogtatni...
Szilveszterkor lemész egy szatyor piro cuccal,szerintem nem fogják átnézni,hogy mi van benne...
De nem árt,ha az illegál között van némi legál cucc is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!