Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki a barátnőm ilyen felesleges dolgokon?
Nem élünk szó szerint együtt, de az idő 90%-ában nála vagyok, mert amúgy öcsémmel lakom és kikészít, a barátnőm lakása meg nagyobb is és nincs ott az öcsém.
Szóval neki ilyen konkrét rendszere van mindenre kb. Nem zavarják sokszor az én dolgaim, de vannak bizonyos dolgok amin kiakad. A fürdőbe már kiírta, hogy “úgy hagyd ott ahogy találtad”, mert zavarja ha elől hagyom a borotvát, vagy szőrös a mosdó, stb. De ma reggel azon vesztünk össze, hogy tegnap vagy tegnap előtt szóltam neki, hogy el fog fogyni a kapszulás kávé, reggel én ittam meg az utolsót, és korábban kellett elmennem dolgozni. Út közben hívott fel, hogy nagyon bosszantja, hogy reggel nem tudott kávét inni még otthon, és hogy ma én fogom elintézni, hogy holnapra legyen kávé, nem érdekli hogyan. Mert hogy van a hűtőn egy ilyen jegyzettömb mágneses tollal és oda kell felírni ha valami kifogyóban van (!) nem akkor ha elfogyott, ezt is mindig elmondja. És én elfelejtettem, ő pedig mindig a lista alapján rendel/ vásárol, és kiment a fejéből, hogy szóltam miközben ő még dolgozott. Meg éjjel tényleg tök véletlen lelöktem a gyűrűtartóját az asztalról, és nem vettem észre, hogy egy gyűrű begurult az asztal alá, emiatt is lecseszett, hogy ha már lelöktem nézzek körül, hogy mindent összeszedtem-e. Most úgy érzem este megint durci lesz, és jön a “menj haza aludni” duma mert “már ki van tőlem”. De nem értem mi ez a hiszti. Ha nincs kávé otthon akkor oké, leszakadok kávéért egy pékségbe vagy ilyesmi és ennyi, nem hívom fel a pasimat és töltöm ki rajta a reggeli morcosságom. Vagy nem?? 27F
Amikor fiatal voltam , sokat találkoztam a kérdező féle emberekkel . Volt saját lakásom . A sok bunkó meg azt gondolta szálloda. Akkor még nem mertem nemet mondani . Féltem , hogy én leszek a szemét. Átjáró ház volt az életem . Nem volt nyugtom , állandóan mást szórakoztattam , pakoltam utánuk , etettem őket. Próbáltam velük megbeszélni , hogy legalább hívjanak fel előtte. Aztán elkezdtek hívogatni a buszról , hogy 10 perc és ott vagyunk .
Rohadt bunkók , mint a kérdező. Szólj anyukádnak drága kérdező , hogy biztosítsa a nyugodt lakhatást neked . Ne telepedj rá arra a lányra. Ne használd ki ! Gusztustalan , hogy nem veszed észre magad. Az egyetlen dolog amit ez a lány nyer ebből a kapcsolatból az a tapasztalat . Egy életre megtanulja , hogy a te fajtádat kerülni kell .
Előző vagyok, mielőtt belekötsz, kérdező: a kávékapszula egysége vásárlás szempontjából nem az egy darab kávékapszula, hanem az egy doboz kávékapszula. Amikor kibontom az utolsót, akkor már felírom, és addigra pont megveszem a következő adagot, mire elfogy az utolsó kapszula is.
De majd rájössz, ha egyedül kell háztartást vezetned, ez szerintem nem hiba, hogy most még így gondolkozol. Majd amikor egy pörkölt készítésekor 4szer kell lemenni a boltba, mert mindig amikor kellene egy hozzávaló, akkor jössz rá, hogy nincsen otthon, akkor baromi gyorsan át fogsz állni az előre gondolkodásra :D Megtörtént ez szerintem kb mindenkivel, amikor önálló életet kezdett élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!