Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akad ki a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akad ki a barátnőm ilyen felesleges dolgokon?

Figyelt kérdés

Nem élünk szó szerint együtt, de az idő 90%-ában nála vagyok, mert amúgy öcsémmel lakom és kikészít, a barátnőm lakása meg nagyobb is és nincs ott az öcsém.

Szóval neki ilyen konkrét rendszere van mindenre kb. Nem zavarják sokszor az én dolgaim, de vannak bizonyos dolgok amin kiakad. A fürdőbe már kiírta, hogy “úgy hagyd ott ahogy találtad”, mert zavarja ha elől hagyom a borotvát, vagy szőrös a mosdó, stb. De ma reggel azon vesztünk össze, hogy tegnap vagy tegnap előtt szóltam neki, hogy el fog fogyni a kapszulás kávé, reggel én ittam meg az utolsót, és korábban kellett elmennem dolgozni. Út közben hívott fel, hogy nagyon bosszantja, hogy reggel nem tudott kávét inni még otthon, és hogy ma én fogom elintézni, hogy holnapra legyen kávé, nem érdekli hogyan. Mert hogy van a hűtőn egy ilyen jegyzettömb mágneses tollal és oda kell felírni ha valami kifogyóban van (!) nem akkor ha elfogyott, ezt is mindig elmondja. És én elfelejtettem, ő pedig mindig a lista alapján rendel/ vásárol, és kiment a fejéből, hogy szóltam miközben ő még dolgozott. Meg éjjel tényleg tök véletlen lelöktem a gyűrűtartóját az asztalról, és nem vettem észre, hogy egy gyűrű begurult az asztal alá, emiatt is lecseszett, hogy ha már lelöktem nézzek körül, hogy mindent összeszedtem-e. Most úgy érzem este megint durci lesz, és jön a “menj haza aludni” duma mert “már ki van tőlem”. De nem értem mi ez a hiszti. Ha nincs kávé otthon akkor oké, leszakadok kávéért egy pékségbe vagy ilyesmi és ennyi, nem hívom fel a pasimat és töltöm ki rajta a reggeli morcosságom. Vagy nem?? 27F

2022. dec. 14. 11:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
97%

"kicsit nézegettem a fiokjaiban és találtam egy vibrátort és szóltam neki"

Szerinted nem tudta, hogy van egy vibrátor a fiókjában?

2022. dec. 14. 13:06
 22/46 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon remélem, hogy ez egy provokatív célú troll kérdés, mert ha nem, akkor a párod sokkal, de sokkal jobbat érdemelne és amint erre biztosággal rájön, ki is fog dobni téged. Csakhogy te is értsd, mik a problémái:

- szemetelsz az otthonában, majd nem takarítasz fel

- elhasználod a dolgait, majd nem pótlod őket

- szétszórod a dolgait, majd nem keresed meg őket

- kutakodsz a dolgai közötött; miért is?

Kérdező, ha igaz, amit írtál, akkor egyszerűen igénytelen és tiszteletlen vagy. Ki tudja, talán vibrátora is azért van, mert az ágyban is ugyanilyen hanyag és faragatlan vagy.

2022. dec. 14. 13:10
 23/46 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom, minden vágyad lenne egy nő, aki beköltözik a lakásodba, aztán reggel arra kelnél fel, hogy megitta az utolsó adag kávédat, a fürdőkádadban pedig ott találnád a kád falára rászáradt punci szőrét, amit leborotvált, és ha szóvá teszed, hogy ez téged zavar, akkor nem elnézést kérne, elszégyellné magát és változtatna a viselkedésén, hanem hisztisnek nevezne téged.
2022. dec. 14. 13:19
 24/46 anonim ***** válasza:
95%
Konkrétan majdnem, hogy nála élsz, de arra nem vagy képes hogy egy szaros kávékapszulát vegyél neki. Szerte szét hagyod a cuccaid, disznó ólt csinálsz. 27 éves elvileg felnőtt érett férfi vagy, de nem ez látszik rajtad. Egy nő nem egy kisbabát szeretne maga mellé aki után mindig pakolhat és vásárolhat..
2022. dec. 14. 13:28
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Vécékefét se használsz vagy csak a szőrt hagyod a mosdójában rohadni?
2022. dec. 14. 13:35
 26/46 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Már mindent leírtak előttem. :) A kérdező biztos nem ilyen válaszokra számított (amennyiben komoly a kérdés). :D

Én sem értem, amikor panaszkodnak, hogy nincs ez meg az sem és akkor vásárolnak amikor már nincs. Miért nem lehet előrelátóbb lenni és maximum akkor venni, amikor már látod, hogy pár nap múlva el fog fogyni az a valami. A barátnőd jól gondolkodik.

2022. dec. 14. 14:13
 27/46 anonim ***** válasza:
94%
Ha nincs otthon klozettpapír, visszatartod, míg elszaladsz érte? Légy okosabb és próbálj tanulni tőle. De vigyázz, minderre rövid időd van, mert még néhány balhé és jön a kijózanító hazaköltözés.
2022. dec. 14. 14:39
 28/46 anonim ***** válasza:
94%
Te csak otthon akartad erezni magad. Van megoldas. Legyen sajat lakasod ahol te vagy az ur es gyere ossze rendetlenebb nokkel. Csakokbol is van sok trehany, laza, otthagyja a mosatlant ket napig, nassol az ágyba..keress hasonlot. De amufy ha szeretsz vkt, akkor trehanysag ide vagy oda, legalabb a kajat, kavet meghagyod neki mert torodsz vele.
2022. dec. 14. 15:16
 29/46 anonim ***** válasza:
88%
Gusztustalan trehany diszno vagy, ez az igazsag.
2022. dec. 14. 17:48
 30/46 anonim ***** válasza:
6%

Az, hogy ezt nem tudja veled kulturáltan és normálisan megbeszélni az valami pszichés problémára utal.

Ilyen kapcsolatban sőt házasságban éltem 4 évig.

MENEKÜLJ!!! Nem lesz jobb sajnos.

Az egy dolog, hogy elfelejtesz dolgokat, de hogy olyanért is letol amiről nem tehetsz, na az egy nagyon intő jel, meg maga a stílus amit leírtál, ez tipikusan a pszichésen beteg emberek viselkedésére utal.

Ebben éltem és több könyvet is olvastam a témában sőt 5 szakemberrel is beszéltem a feleségem állapotáról. Ha ő nem látja be, hogy gond van nála, akkor semmi esély arra, hogy jobb legyen a helyzet.

2022. dec. 14. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!