Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akad ki a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akad ki a barátnőm ilyen felesleges dolgokon?

Figyelt kérdés

Nem élünk szó szerint együtt, de az idő 90%-ában nála vagyok, mert amúgy öcsémmel lakom és kikészít, a barátnőm lakása meg nagyobb is és nincs ott az öcsém.

Szóval neki ilyen konkrét rendszere van mindenre kb. Nem zavarják sokszor az én dolgaim, de vannak bizonyos dolgok amin kiakad. A fürdőbe már kiírta, hogy “úgy hagyd ott ahogy találtad”, mert zavarja ha elől hagyom a borotvát, vagy szőrös a mosdó, stb. De ma reggel azon vesztünk össze, hogy tegnap vagy tegnap előtt szóltam neki, hogy el fog fogyni a kapszulás kávé, reggel én ittam meg az utolsót, és korábban kellett elmennem dolgozni. Út közben hívott fel, hogy nagyon bosszantja, hogy reggel nem tudott kávét inni még otthon, és hogy ma én fogom elintézni, hogy holnapra legyen kávé, nem érdekli hogyan. Mert hogy van a hűtőn egy ilyen jegyzettömb mágneses tollal és oda kell felírni ha valami kifogyóban van (!) nem akkor ha elfogyott, ezt is mindig elmondja. És én elfelejtettem, ő pedig mindig a lista alapján rendel/ vásárol, és kiment a fejéből, hogy szóltam miközben ő még dolgozott. Meg éjjel tényleg tök véletlen lelöktem a gyűrűtartóját az asztalról, és nem vettem észre, hogy egy gyűrű begurult az asztal alá, emiatt is lecseszett, hogy ha már lelöktem nézzek körül, hogy mindent összeszedtem-e. Most úgy érzem este megint durci lesz, és jön a “menj haza aludni” duma mert “már ki van tőlem”. De nem értem mi ez a hiszti. Ha nincs kávé otthon akkor oké, leszakadok kávéért egy pékségbe vagy ilyesmi és ennyi, nem hívom fel a pasimat és töltöm ki rajta a reggeli morcosságom. Vagy nem?? 27F

2022. dec. 14. 11:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
93%
Miről nem tehet a kérdező?
2022. dec. 14. 18:19
 32/46 anonim ***** válasza:
7%

ma 18:19

Privát üzenet

Hagyjuk úgysem érted. Sokan csak itt szidják a kérdezőt de azt a két válaszolót aki észre vette a sorok között, hogy mi is van a szitu hátterében azt lepontozták.

Igen a kérdező is hibázik, de az erre adott reakciót kellene figyelni amit itt a sok "okos" nem vesz észre, ezért csak okoskodik.

Ez bizony komoly pszichés probléma amit csak az lát aki ismer ilyen embereket és élt is velük.

Nyugodtan le lehet pontozni és tovább okoskodni, de attól a kérdező barátnője még beteg. Erre utalnak egyértelműen a reakciói, a stílusa.

2022. dec. 14. 22:33
 33/46 anonim ***** válasza:
95%

"Ha nincs kávé otthon akkor oké, leszakadok kávéért egy pékségbe"

Akkor miért nem szaladtál te le, amikor észrevetted, hogy elfogy?

Nem sokáig fog tartani a barátnőd türelme. Koszt, mocskot hagysz magad után, elfogyasztod a dolgokat, csak a munka van utánad. Legalább a költségekbe beszállsz?

2022. dec. 15. 00:03
 34/46 anonim ***** válasza:
94%
Nekem egy exem csinálta ezt: megzabált mindent, elhasználta a dolgaimat, de soha nem vett újat semmi helyett, soha nem vásárolt be, és nem is adott bele, és összességében úgy viselkedett nálam, mintha ingyen szállodában lenne, és nem értette meg, hogy ezzel nekem mi a problémám. Olyan indulatokat váltott ki belőlem, hogy magam sem hittem. Egyszerűen nem passzolt a gondolkodásmódunk, és én ehhez a hozzáállásához én nem kívántam asszisztálni :S
2022. dec. 15. 06:38
 35/46 anonim ***** válasza:
86%
32-es, próbálsz valamit ráhúzni a kérdező trehányságára, de te sem tudod, mit.
2022. dec. 15. 07:55
 36/46 anonim ***** válasza:
95%
Azert beteg a kerdezo baratnoje mert szolt azert, hogy a faszi ne hagyja mar a szoret a mosdokagyloban??? Ez most komoly?? Nem inkabb az a beteg, akinek annyi esze sincs, hogy letakaritsa maga utan a dzsuvajat?? Szerintem te forditva ulsz azon a bizonyos lovon. A csaj megszokott egy rendet, kialakitotta az eletritmusat, amibe nagyon nem fer bele a kerdezo lustasaga. Mert az meg egy dolog, hogy elfelejt kavet venni, de a tobbi..egyszeruen katasztrofa. Kerdezem en, legalabb a koltsegekbe beleszall az uriember? Vagy csak kizabalja a hutot?
2022. dec. 15. 08:45
 37/46 anonim ***** válasza:
93%
Na nehogy már a barátnő legyen a beteg, mert nem hajlandó tűrni egy igénytelen, önző élősködőt maga körül! Komolyan megáll az eszem, hogy még védik az ilyen semmirevaló gusztustalan "férfit"!
2022. dec. 15. 10:02
 38/46 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen igaza van a baratnodnek bocsi, viselkedj más otthonában.

A FÜRDŐSZOBÁBAN HAGYOTT KOSZOS CSAP MIATT MEG FŐLEG IGAZA VAN, WC ÜLŐKE STB…STB…

2022. dec. 15. 17:31
 39/46 anonim ***** válasza:
92%

"Nem élünk szó szerint együtt, de az idő 90%-ában nála vagyok, mert amúgy öcsémmel lakom és kikészít, a barátnőm lakása meg nagyobb is és nincs ott az öcsém."

"és jön a “menj haza aludni” duma mert “már ki van tőlem”"

Nem tudom, mennyire veszed észre, vagy veszed semmibe a figyelmeztető jeleket, de a leírtak alapján az az érzésem, hogy ha nem változtatsz a viselkedéseden, akkor előbb-utóbb az estéid 100 %-át ott fogod tölteni, ahol az öcséddel laksz.

2022. dec. 15. 21:43
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Menekülj amig lehet!! Nézz mást a páromhoz költötlztem én is férfiként de még a zoknit is segít felhuzni a lábomra meg ha úgy van általában ő takarit uttánnam is reggeli ágyba hozza még meg is etett
2022. dec. 15. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!