Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki a barátnőm ilyen felesleges dolgokon?
Nem élünk szó szerint együtt, de az idő 90%-ában nála vagyok, mert amúgy öcsémmel lakom és kikészít, a barátnőm lakása meg nagyobb is és nincs ott az öcsém.
Szóval neki ilyen konkrét rendszere van mindenre kb. Nem zavarják sokszor az én dolgaim, de vannak bizonyos dolgok amin kiakad. A fürdőbe már kiírta, hogy “úgy hagyd ott ahogy találtad”, mert zavarja ha elől hagyom a borotvát, vagy szőrös a mosdó, stb. De ma reggel azon vesztünk össze, hogy tegnap vagy tegnap előtt szóltam neki, hogy el fog fogyni a kapszulás kávé, reggel én ittam meg az utolsót, és korábban kellett elmennem dolgozni. Út közben hívott fel, hogy nagyon bosszantja, hogy reggel nem tudott kávét inni még otthon, és hogy ma én fogom elintézni, hogy holnapra legyen kávé, nem érdekli hogyan. Mert hogy van a hűtőn egy ilyen jegyzettömb mágneses tollal és oda kell felírni ha valami kifogyóban van (!) nem akkor ha elfogyott, ezt is mindig elmondja. És én elfelejtettem, ő pedig mindig a lista alapján rendel/ vásárol, és kiment a fejéből, hogy szóltam miközben ő még dolgozott. Meg éjjel tényleg tök véletlen lelöktem a gyűrűtartóját az asztalról, és nem vettem észre, hogy egy gyűrű begurult az asztal alá, emiatt is lecseszett, hogy ha már lelöktem nézzek körül, hogy mindent összeszedtem-e. Most úgy érzem este megint durci lesz, és jön a “menj haza aludni” duma mert “már ki van tőlem”. De nem értem mi ez a hiszti. Ha nincs kávé otthon akkor oké, leszakadok kávéért egy pékségbe vagy ilyesmi és ennyi, nem hívom fel a pasimat és töltöm ki rajta a reggeli morcosságom. Vagy nem?? 27F
Te vagy itt az igénytelen, számomra a legundorítóbb, hogy ott hagytad a szőrt magad után… brrr!
Mi lenne, ha nem lennél ennyire önző és jobban figyelnél a barátnődre és az igényeire? Nem iszod meg az utolsó kávéját, mikor vendég vagy és nem szólod le, hogy fel kell írni, hogy mi van kifogyóban.
Remélem a barátnődnek hamar leesik, hogy milyen vagy és kidob…. Mert később ez csak rosszabb lesz, ha nem változol meg.
Én nem foglak "leoltani", hanem csak annyit írok, hogy a jó párkapcsolathoz a szerelem önmagában nem elég, és hogy igaz az a mondás, hogy lakva ismered meg a másikat....
Mert bizony hiába szereti egymást két ember, ha az egyik precíz a másik trehány, vagy ha az egyik figyelmesebb típus a másik szétszórt, figyelmetlen, vagy ha az egyik dolgos rendszerető, a másik meg lustább, lesz@rom típus, és még sorolhatnám....
Ha két ember alapszemélyisége annyira különbözik egymástól, akkor ők a büdös életben nem fogják megérteni, hogy mit miért csinál a másik, és miért vannak egymásra kiakadva.
Mindkét fél a másikban fogja keresni a hibát, holott lehet hogy senki sem hibás, csak a személyiségeik alapján semmi keresnivalójuk nem lenne egymás mellett. Ezért kell az önismeret, és hogy legalább saját magunknak ne hazudjunk.
Nagyon sarkos, éles egy nő...
Voltam hasonló lánnyal és annyira nem egyeztünk, hogy az egész nap csak veszekedéssel járt. A poharat csak arra a kemény kerek papírra tehettem le...(poháralátét) és ha nem úgy tettem akkor nekem állt, hogy, de a pohár osszebssza az asztalt, Egyszer levertem a smink cuccait, azért is mit kaptam, de ami brutál volt...kicsit nézegettem a fiokjaiban és találtam egy vibrátort és szóltam neki...abból is akkora vita lett, meg nézegettem a könyveit, ne nézegessem mert hasznalodik és veszít az értékéből, főzésnél segítettem neki és kérte tőlem, hogy vágjak a krumplikból egy kör alakú háromszöget, igazából ő sem tudta, hogy milyen formára vágjam és amikor mondtam neki, hogy kör alakú háromszög nem létezik, vagy akkor mutassa meg, abból is veszekedés lett, mert semmit nem tudok, nem vagyok rendszerezett, felkészült, hanyag vagyok és később átment totál szemelyeskedesbe, hogy otthon biztos egy sima matracon alszom meg ilyenek.
Ebédnél ettem egy darab, egyetlen egy szem paprikát és abba is belekotott, hogy hogyan ehetek én paprikát a rántott húshoz, hogy azt a paprikát máshoz vette és most le kell menjen a boltba visszavenni.
Leírva nagyon viccesnek, humorosnak hangzik, de egy idő után felhalmozodik és betelik az ember feje és robban, ahogyan én is, lehordtam minden gyökérnek, szörnyű módon mentünk szét.
Nem tudom te, hogy vagy vele kérdező, de én szó szerint alázva éreztem magam abban a kapcsolatban.
Azt hogy ezt a kérdést kiírtad és tényleg nem érted miért van kiakadva a barátnőd, számomra úgy jön le, szerinted ezek a dolgok egyáltalán nem nagy gondok. (pedig amúgy azok)
Szóval tisztába kell lenned vele hogy attól még mert neked nem fontosak ezek neki még igen. Kicsit próbálj meg az ő fejével gondolkozni és máris megérted. Szedd össze magad:)
Teljesen normálisan viselkedik a párod, komoly bajok lehetnek nálad, ha te ezt tényleg nem érted.
Nyilván zavarja, hogy rendetlenséget hagysz magad után és te csak vonogatod rá a válladat. Egyszerűen igénytelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!