Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van a környezetetekben olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a környezetetekben olyan férfi, aki már 3 nőnek is csinált gyereket? Mi a titka e magas fokú megtévesztésnek?

Figyelt kérdés
Hogy esetleg egy másodiknak, az ma már szinte kötelező, hogy elválsz, de bizonygatod a másodiknak, hogy nem veled volt a gond, így szül neked. De mikor harmadik nőnél is sikerül a telitalált... akkor elgondolkodom, hogy azért vannak-e egyedül férfiak, mert egy férfi a kelleténél több nőt gyűrűz be. Tehát mondhatni csal.
2022. nov. 24. 15:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%

Nekem pont inkább női ismerősöm van nem is egy, akinek 3 különböző apától van 3 gyereke. Ès mindegyik gyerek házasságba született.

Ezek inkább elsietett házasságok ès gyerekvállalások voltak a meglátásom szerint.

Ok, nagy volt a szerelem, de alig 1-2 èv együttjárás után már házasodtak, aztán pár hónap múlva már jelentettèk be, hogy jön a baba. Aztán a baba 1-2 èves korában már mentek szèt... Most a 3. házasságuk tartósabbnak bizonyul.

Amúgy meg egy kapcsolat 2 emberen múlik.

2022. nov. 24. 16:13
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
"Mi a titka e magas fokú megtévesztésnek?" - erre vagy a nőket hordjatok le vagy magatokrol beszéltek, amikor nem is az volt a kérdés. XD
2022. nov. 24. 16:18
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöm. Nem is egy. Én nem értem a titkukat. Nem is vakami ászok. Biztos van vakami kisugárzásuk.
2022. nov. 24. 17:09
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Vakami= valami
2022. nov. 24. 17:10
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

22

A kérdés szr és megtévesztő :D Ugyanis már feltételez egy olyan kijelentést, amit a kérdező tényként kezel, pedig nem az, csak a saját fejében létezik.

2022. nov. 24. 17:49
 26/34 anonim ***** válasza:
Én tudom, de akkor is másra válaszolnak. 😂
2022. nov. 24. 17:50
 27/34 anonim ***** válasza:
86%

Van ismerősöm, akinek vagy tíz nőtől van már gyereke, ebből én négyet ismerek személyesen, ők falubeliek, de a többiekről is tudom, hogy kik, mert többen a szomszéd falvakban laknak, vagy helybeliek voltak. A csóka gyerekeinek száma 15 és 20 között van. Az anyukája pár házzal odébb lakik, mindig jönnek hozzá az unokái.

El nem tudom képzelni, mi lehet az oka, hogy ilyen népszerű. Egyik gyerekkel se törődik túl sokat, egy nő mellett se marad meg sokáig, egyébként egy züllött, alkalmanként dolgozó, nem túl becsületes cigány csóka az, aki egyébként nem különösebben vonzó, mégis meg vannak veszve érte. Egyszer épp a házunk előtt verekedett össze két párja.

2022. nov. 24. 18:09
 28/34 anonim ***** válasza:
95%
Általaban szerelmes érzelmeket mutatnak az ilyenek.
2022. nov. 24. 18:13
 29/34 anonim ***** válasza:
84%

27

Azért megnézném azokat a nőket is, hogy milyenek :D

2022. nov. 24. 18:20
 30/34 anonim ***** válasza:
90%
A nagybátyám az egyetlen, aki eszembe jut. Az feleségétől van 2, utána az élettársától lett 3, majd felszedett egy jóval fiatalabb lányt, tőle egy. A titka, hogy olyan nőket szed fel, akikre más nem igazán venné rá magát.
2022. nov. 24. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!