Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a környezetetekben olyan férfi, aki már 3 nőnek is csinált gyereket? Mi a titka e magas fokú megtévesztésnek?
Nekem pont inkább női ismerősöm van nem is egy, akinek 3 különböző apától van 3 gyereke. Ès mindegyik gyerek házasságba született.
Ezek inkább elsietett házasságok ès gyerekvállalások voltak a meglátásom szerint.
Ok, nagy volt a szerelem, de alig 1-2 èv együttjárás után már házasodtak, aztán pár hónap múlva már jelentettèk be, hogy jön a baba. Aztán a baba 1-2 èves korában már mentek szèt... Most a 3. házasságuk tartósabbnak bizonyul.
Amúgy meg egy kapcsolat 2 emberen múlik.
22
A kérdés szr és megtévesztő :D Ugyanis már feltételez egy olyan kijelentést, amit a kérdező tényként kezel, pedig nem az, csak a saját fejében létezik.
Van ismerősöm, akinek vagy tíz nőtől van már gyereke, ebből én négyet ismerek személyesen, ők falubeliek, de a többiekről is tudom, hogy kik, mert többen a szomszéd falvakban laknak, vagy helybeliek voltak. A csóka gyerekeinek száma 15 és 20 között van. Az anyukája pár házzal odébb lakik, mindig jönnek hozzá az unokái.
El nem tudom képzelni, mi lehet az oka, hogy ilyen népszerű. Egyik gyerekkel se törődik túl sokat, egy nő mellett se marad meg sokáig, egyébként egy züllött, alkalmanként dolgozó, nem túl becsületes cigány csóka az, aki egyébként nem különösebben vonzó, mégis meg vannak veszve érte. Egyszer épp a házunk előtt verekedett össze két párja.
27
Azért megnézném azokat a nőket is, hogy milyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!