Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a környezetetekben olyan férfi, aki már 3 nőnek is csinált gyereket? Mi a titka e magas fokú megtévesztésnek?
Így hirtelen szerencsére senki nem ugrik be.
Olyanok igen, akik házasság mellett vagy a második házasságban is arra vetemedtek, hogy újabb emberek életét rontsák el.
Soha nem szültem volna olyannak akinek már van gyereke.
Idióták a nők, sajnos.. :(
Nem ismerek ilyent a környezetemben.
"mert egy férfi a kelleténél több nőt gyűrűz be. Tehát mondhatni csal."
Ez nem vall teljesen normális gondolkodásra :D Incelke vagy?
Idioták
Nekem minden exemnek szult egy nő aztán válás.
Nekem pár honap lejött az az exeimről hogy vagy mentalisan tavaetak vagy egyéb okokbol dobni kell őket a feancba, de mások gyereket szülnek nekik.
Egyik narcisztikus, másik alkoholista 3.beteg féltékeny állat ezek a dolgaik nagyon maximum fél év alatt kiderulnek! és ilyeneknek szülnek nők!
A bántalmazo exem meg a saját gyerekét is bántja én apás hetet se engednék, de a hulye nő azt se tudja mit csinál az exem a gyerekkel azokon a heteken..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!