Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, milyen magas pasival jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Irjátok le a magasságotokat is!2020. jún. 2. 14:03
1/20 anonim válasza:
Szia! 165 cm magas vagyok és 175 cm körül lenne a számomra ideális férfimagasság.
2/20 Dr.med.habil. Genya válasza:
185+ felett.
Első fiúm 188 volt kb, a férjem 206 cm magas. Egyik sem volt szöcske alkat, mindketten izmos, arányos testfelépítésűek.
165 cm. Nálam ez már fétis, vállalom.
3/20 anonim válasza:
Nekem mindig is a 176 - 190 közti srácok tetszettek elsősorban.
Én 176 cm vagyok.
4/20 anonim válasza:
170-től, felső határ nincs
175cm vagyok
5/20 anonim válasza:
Nekem mindig a magas pasik tetszettek 180cm+.Erre hozzámentem életem szerelméhez aki 174cm.Én 173 cm vagyok tehát magassarkú ritkán.Ennyit erröl.
7/20 anonim válasza:
165cm magas vagyok. 170-185cm közötti lenne az ideális nekem.
8/20 anonim válasza:
Én 171 cm magas vagyok. 180-190 között.
10/20 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok, de többnyire magassarkúban járok és abban már 175 cm. Emiatt 175 a minimum és kb 190 a maximum, de néhány centi különbség ehhez képest nem számít amúgy. A legideálisabb valahol 180-185 cm között lenne, de ehhez nem ragaszkodom, nem elsődleges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!