Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon magas lányok, ti csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magas lányok, ti csak nálatok magasabb fiúval jönnétek össze?

Figyelt kérdés
Vagy ha megvan a vonzalom mindkét fél részéről, beleférne hogy magasabbak vagytok a fiúnál?
2020. márc. 14. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, de ne legyen a pasi 175 alatt.
2020. márc. 14. 17:45
 2/11 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés, hány centi magasságkülönbség fér bele nektek a lány részére?
2020. márc. 14. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
[link] 😅😅😅
2020. márc. 14. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

#3: Nők és az igényeik. Miért nem lepődünk meg?

Mintha legalábbis a magassarkú hozzá lenne nőve a lábához.

2020. márc. 14. 18:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Kicsit nagyra nőttek a mai lányok :D

180 centivel rendszeresen alacsonynak érzem magamat lányoknál. Ki van írva, hogy ő 178 és szereti a magassarkút.... Sok sikert nekik :D

2020. márc. 14. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Minimum uolyan magas. Pasit viszont nem helyezek magassarku mögé, szerintem is nonszensz.
2020. márc. 14. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:

#5 nem mondod, hogy még magassarkú 178hoz?! Lehet én vagyok a hülye, de én fel nem venném,így is rosszul érzem magam, hogy túl magas vagyok.

Amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak, én 178 vagyok, szóval túl magas sajnos. Sose azt néztem, hogy mennyivel magasabb nálam egy pasi vagy volt olyan elvárásom, hogy minimum ilyen vagy olyan magas legyen. Volt párom aki velem egy magas volt, de olyan is aki pár centivel alacsonyabb és olyan is aki magasabb.Szerintem, aki egy kicsit is normálisabban gondolkozik nem pár centin fog variálni.

2020. márc. 14. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Párom látványosan alacsonyabb nálam. A környezetemben egyre több ilyen pár van, ahol a nő a magasabb kevesebb-több centivel. Ráadásul van köztük ahol átlagos magasságú a lány, tehát simán találhatott volna magasabb pasit.
2020. márc. 14. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Aki itt gúnyolodik, hogy kicsit magasra nőttek a mai lányok, az gondolkodjon már el rajta, hogy nem mi akartuk! Akar a fene nőként majdnem 180 centi lenni... Ettől függetlenül a halálom az ilyen de nagyra nőttel stb szövegek.

Amúgy meg nincs rá szabály, hogy pl összes magas nő összejön két fejjel alacsonyabb férfival. De lehet, egy 160 centis nő is elhajt téged, mert neki is 2 méteres férfi kell. Nekem az is elég, ha nagyjából egy magasak vagyunk és nem hordok magassarkút (amúgy).

2020. márc. 16. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:

5.

Na jó, de az már rajtad áll hogy felfogd ép ésszel, hogy nem a magasság az egyetlen tényező amit minden nő kizárólag néz és hogy egy máskülönben bőven rendben lévő 170-180 centis srác is tud nőt találni magának. Csak lehetőleg minden másban viszont hozd ki magadból a maximumot azokban a dolgokban, amiken tudsz változtatni

2020. márc. 31. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!