Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 cm körüli pasik, ti minimum milyen magas lánnyal jönnétek össze?
Úgy értem, persze nem minden, meg nemcsak a külső számít. De mégis, gondolom nem szívesen sétálsz egy 140 magas lánnyal.
Velem már volt olyan, hogy egy magas férfi lekoptatott, hogy egy törpe vagyok hozzá képest. Pedig a 170 cm-el nem is mondanám alacsonynak magam nőként.
Csak 185 vagyok, de volt több 15X centis barátnőm. Gondolom a 5 centivel magasabb lennék akkor is beleférne egy 160-165 centis nő.
Ez szerintem inkább ízlés kérdése, én szeretem a pici nőket egy haverom meg 170 alatt nem is vonzódik hozzájuk, pedig egy magasak vagyunk a sráccal.
fúba_zeg de le leszek pontozva ezért a válaszért...
4-es
Fú 4es, most hogy írod, már nem hagyhatom ki,ne haragudj :D
(Egyébként én is abszolút ilyen vagyok, mármint hogy nem ítélek el valakit csak mert műkörme van, magassárkút hord vagy sminkeli magát)
F19 190 cm
Minimum 170, és sajnos nem finnyázásból, hanem, mert ez alatt egyszerűen kényelmetlen lenne. Egyébként egy hét 168 órájából kb 150-ben rossz ilyen magasnak lenni, mielőtt valaki irigykedne, hogy de jó, hogy ilyen magasak vagytok.
Utolsó: Miért rossz 190-nek lenni. Alig vagyok alacsonyabb nálad 5-6 centivel, és én szeretek ilyen magas lenni, a nőknek is jó ez a magasság általában 150-180-ig..
Ennyit számít az 5 centi, vagy még annyival alacsonyabban is 150 órában rossz szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!