Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas vagy te és a párod és feltétel volt-e hogy hány cm legyen?
172 lány (én), 175 fiú
Lehet, felszínesség, de nekem fontos, hogy a párom ne legyen alacsonyabb, az viszont teljesen mindegy, hogy mennyivel van 172 fölött.
En tinikorom ota magasakat fogok ki annak ellenére, hogy en alacsony vagyok(160)az első párom még szokatlan volt, de már a 170 esek lennének a szokatlanok.
185-195-ös pasik a volt párjaim is, a mostani is
160 vagyok. Nálam legyen magasabb, keressen többet mint én.
Ha ez a kettő nincs meg, nem tudok rá férfiként nézni
Utánom az ilyen önámítást, amikor a lányok jönnek hogy nekik 180+ os pasijuk volt, meg az exük is az, de amúgy ez nem feltétel.
A statisztikákból egyértelműen kiderül, hogy a 180alattiak a nők felének társkereső oldalakon nem felelnek meg. Ez az egyik leggyakoribb előszűrő, a profilkép után.
171 vagyok, ő 190.
Mindig is feltétel volt, nem is tagadtam, sőt kiemeltem, hogy senkivel ne húzzuk ezért egymás idejèt.
N34,F41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!