Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas vagy te és a párod és feltétel volt-e hogy hány cm legyen?
178 cm magas nő vagyok, a párom 192. (Előtte két hosszú kapcsolatom volt, egyik volt párom 182 cm magas volt, a másik 188.)
Volt már olyan, hogy nagyon tetszett nálam pár centivel alacsonyabb férfi, de nem volt kölcsönös az érzés, - mármint a kölcsönös emberi szimpátián túl - illetve azt is tapasztalom, hogy a férfiak jelentős részének már az is kizáró ok, hogy hozzá hasonló magasságú a nő, nem hogy még magasabb.
170 cm vagyok, a párom 188.
Annyi volt a feltétel csak, hogy ne legyen nálam alacsonyabb.
A vádaskodó kis gyökérhez van egy kérdésem: Attól, hogy NEM FELTÉTEL, hogy legyen 180 felett, rögtön el is kellene utasítanom, aki mégis afelett van, hiába helyes, szimpatikus és hiába illünk össze, csakhogy a te fajtád ne tartson álszentnek és önámítónak? :)
170 cm vagyok, párom 185cm
Nekem mindig is fontos volt hogy magasabb legyen tőlem a pasi.
Kb ilyen 180-190 cm közötti pasijaim voltak mindig.
29/N
36/F
165 vagyok, párom 178.
Előtte lévő párom 170 volt.
Többi exem meg nem is tudom már, de volt 185os meg tőlem kb 2 centivel magasabb is.
Annyira számít, h kicsit legyen magasabb.
N 30
40F 180 cm.
24N 185? cm.
Nem érdekelt.
Én 170, ő kb 180. Nem volt feltétel. Előző két párom 200+ és 170cm voltak.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!