Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a környezetetekben olyan férfi, aki már 3 nőnek is csinált gyereket? Mi a titka e magas fokú megtévesztésnek?
Figyelt kérdés
Hogy esetleg egy másodiknak, az ma már szinte kötelező, hogy elválsz, de bizonygatod a másodiknak, hogy nem veled volt a gond, így szül neked. De mikor harmadik nőnél is sikerül a telitalált... akkor elgondolkodom, hogy azért vannak-e egyedül férfiak, mert egy férfi a kelleténél több nőt gyűrűz be. Tehát mondhatni csal.2022. nov. 24. 15:04
11/34 anonim válasza:
*Hozzátenném, hogy a beteg bántalmazó exem gyerekének anyja diplomás nő.
12/34 anonim válasza:
Rafinált, manipulatív és van rutinja :D
13/34 anonim válasza:
Az biztos, hogy idióták. De nem lehet le nevelni őket arról az idióta felfogásról, hogy a gyerek majd megváltoztatja a barmát. Még mindig elhiszik, aztán jön a valóság. Utána meg a hiszti.
14/34 anonim válasza:
Semmi gyerekvédelmi ösztönük nincs nagyon sokaknak.
16/34 anonim válasza:
Es még engem pontoznak le aki nem szül barmoknak:D
17/34 anonim válasza:
En dobtam őket idiota. Nem hozzammentem szultem váltam!
18/34 anonim válasza:
Azért pontoznak le, mert nem őket választottad, hogy legalább pár hónapig tudjanak veled dugni. 🤣
19/34 anonim válasza:
Mert mindenki már 17 évesen megtalalja az aranyembert akivel soha nem szakit.
20/34 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nők meg is erdemlik a sorsukat. Csak a gyerekeket sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!