Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kamasz gyerekeid összeköltözés után nagyon undokul, gyűlölettel viselkednének az amúgy tündéri kedves, jóindulatú pároddal a gyerekek miatt szakítanál a pároddal?
Egy gyereknek ez nehéz. Ha az apja hozott volna más asszonyt haza nyilván az anyjuk szembeni árulásnak vennék azt is.
Ez nem az a kor ahol meg megertik azt amit a romlottak már megertenek. Hogy anya apa nem szeretik egymást. Meg a stb.
Gondolj már bele tizenévekig hitték azt hogy, anyaapa=család.
Kamaszok kezelése amugyse konnyu nemhogy igy.ez trauma törés.
Nekik is lehet van már barát, barátnő, nem ovisok
Nem vagyok érintett, de komolyan kérdezem, azt gondoljátok, el kell köszönni egy szép kapcsolattal, ami lehet többet nem adódik és egyedül élni míg kirepulnek? Mert nehéz a kamaszkor?
eleve kamaszkorban keresik önmagukat is hogy ők kik.
A gyökerek borulása ilysnkor érzékeny pont.
A sok müveletlen anya. Pedig 21 század szakidodalom mindenhol, előadások oszichologusoktol online, es még itt tartunk hogy a gyereknek a neve csend.
Kit erdekel min mennek keresztül az anyák gyerekei?
Ez a szint remélem csak a gyk.
15#
Nem , vannak ilyen buta tyukok ! Mindent a a szent farokert!
Közgazdász vagyok. Én, a buta tyúk. Igaz, a fiam még ovis volt, mikor ketten maradtunk - saját döntésemből.
És tinédzser, mire a már férjemmel megismerkedtünk, összeköltöztünk.
A gyerek 14. Nyilván még egy 5-8 évet egyedül kéne éldegéljek vele, míg keresőképes lesz és elköltözik. 51-54 évesen már majd kereshetnék társat. Addig a gyerek. Mert a kamasz lelke.
Aha.
18: a stílus maga az ember, hölgyem.
A buta tyúk meg a sok a műveletlen anya miatt írtam a diplomámat.
Akkor neked további kellemes magányos 20 évet a kamaszaiddal. Mi hálisten boldogan élünk a férjemmel meg a gyerekeinkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!