Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés alkalmából milyen ajándék?
Figyelt kérdés
Párommal összeköltözünk, szeretnék valami egyedi ajándékot emlékbe. Ötlet? 30\N2022. aug. 18. 18:56
1/16 anonim válasza:
Pozitív terhességi teszt?
Komolyan, már ezt is ünnepelni kell, ne már?!
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, ünnepeljük mert a mai világban sajnos nem mindenki teheti meg, hogy egyből összeköltözünk, sokat dolgoztunk ezért!
2022. aug. 18. 19:03
5/16 anonim válasza:
nem hiszem, h. konkrét ajándék kell ezért.
inkább annak adjál ajándékot, aki lehetővé tette, h. ilyen hamar kecóhoz jussatok, aki ebben segített, hacsak nem teljesen önerőből.
egy doboz pizza, behűtött üccsi, egy doboz fagyi, vmi izgalmas film, összebújni, ez az élmény maga az ajándék.
6/16 anonim válasza:
Azon a napon egy közös vacsifőzés az új konyhában
7/16 anonim válasza:
Avassátok fel a konyhapultot többféleképpen.
8/16 anonim válasza:
Szerintem már maga az összeköltözés is nagy ajándék. Én is most 3 hét múlva fogok, és ez nekem nár önmagában is az.
9/16 anonim válasza:
Közös fotó, vagy akár olyan amit együtt láttatok, keretben
10/16 anonim válasza:
Bekeretezett kozos foto a falra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!